7 ‘vergeten hoekjes’: zó style je ze op de juiste manier

We kennen allemaal de struggle van het vinden van een goede indeling. En zelfs al hebben we die gevonden, er blijven áltijd hoekjes onbenut. En dat is zonde!

Daarom hebben we hierbij zeven vergeten hoekjes op een rijtje gezet, waarbij we je laten zien hoe je deze toch bij je interieur betrekt op een stijlvolle manier.

1. Een smalle gang

Een lange, smalle gang is een lastige ruimte om in te richten. Er is vaak weinig plek hebt en wil de ruimte niet nóg smaller maken. De perfecte oplossing: een gallery wall! De mooiste voorbeelden daarvan vind je hier. Een smalle kast is ook handig voor in de gang, maar koop er een die niet te massief is.

Een goede binnenkomer

2. Een kleine hoek

Overgebleven hoekjes van een kamer worden al snel vergeten bij het kiezen van het interieur. Maar dit is juist een super handige plek om wat extra (hoek)planken te installeren! Woon je in een huurhuis en kunnen er dus geen gaatjes in de muur geboord worden? Een speelse ladder zoals op de foto hierboven is ook een super handige én stijlvolle manier om wat extra spullen in op te bergen.

Bron: Studio 25

3. Boven de trap

De ruimte boven de trap is een perfecte plek voor kunst. Hang hier een zelfgemaakte foto of schilderij – zoals we eerder al zagen in dit huis in Wormerveer – voor een persoonlijke touch. Maar ook andere items zoals een fiets of een stel hoeden – zoals bij Brigitte – vullen een lege ruimte bij de trap stijlvol in.

4. In de badkamer

De badkamer is een ruimte waar je gasten waarschijnlijk niet snel komen. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je hier de styling achterwege moet laten! Perfecte decoratie voor in de badkamer zijn planten. Maar ook een handig dienblad, zoals je hierboven op de foto ziet, neemt geen ruimte in beslag en maakt je badkamer net even iets stijlvoller dan anders.

Bron: Alvhem

5. De vensterbank

De vensterbank is een feestje om te stylen! Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan er staan. Verschillende planten, boeken, vazen, kaarsjes, foto’s… Check voor de mooiste inspiratie en tips voor het stylen van de vensterbank dit artikel.

6. Boven je (keuken)kasten

De ruimte boven een kast of boven je keukenkastjes is een typische ruimte die vaak vergeten wordt als het op styling aankomt. Super zonde, want dit is handige opbergruimte! Zet hier wat mandjes neer en vul ze met spullen die je niet zo vaak gebruikt. Of gebruik dit hoekje als decoratieve ruimte door er wat vazen of plantjes op te zetten.

Bron: Historiska Hem

7. Boven de deur

Oké, een boekenkast zoals deze is misschien wat te hoog gegrepen om zelf in elkaar te timmeren. Maar met een paar planken of wat lijsten boven de deur heb je al snel hetzelfde bijzondere effect!

MEER LEZEN
Heb je een eettafel die je niet altijd gebruikt? Ook deze valt onder het kopje vergeten hoekjes. Gelukkig is er een aantal simpele tips waardoor je de tafel toch kunt betrekken in de styling van je huis. Bekijk in deze Inspiratieboost hoe!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
7 ‘vergeten hoekjes’: zó style je ze op de juiste manier
Sluiten