In de tuin van dit huis staat een prachtig verhoogd terras met pergola

Een fijn terras in de tuin is voor veel mensen een must. De bewoners van dit huis pakten het slim aan en gingen voor een verhoogd terras met pergola. En dat pakte héél goed uit. Maar dat is niet alles, naast een mooi terras heeft dit huis natuurlijk ook nog een heel mooi interieur!

Een pergola is een soort veranda gemaakt van verschillende (meestal houten) balken. Zet er een paar planten neer, een leuke tuinset en kleed het geheel aan met zomerse kussens en je hebt binnen no-time een hele gezellige zithoek voor buiten gecreëerd.

De woonkamer heeft een frisse uitstraling door het gebruik van koele kleuren. Je ziet veel grijs, zwart en hier en daar wat blauw. Ook planten spelen een grote rol in dit interieur. Om het allemaal net iets huiselijker te maken kun je ervoor kiezen om een warm element aan dit geheel toe te voegen; en dit hebben de bewoners dan ook gedaan met de prachtige houten eettafel met bijpassende stoelen.

Vaak wordt een pergola gebruikt om verschillende planten langs te laten groeien, maar zoals je ziet is dat niet eens per se nodig voor een gezellige sfeer. Hoe leuk is het om hier op een zonnige zomerdag te ontbijten met het hele gezin terwijl je aan de ene kant het gevoel hebt dat je midden in de natuur bent, en er aan de andere kant juist een heel huiselijke sfeer hangt.

There’s more to discover…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Stadshem

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
In de tuin van dit huis staat een prachtig verhoogd terras met pergola
Sluiten