Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 16 mrt 2017

De trap vernieuwen: 4 tips voor een upgrade

Wij als interieurliefhebbers snappen dat je toch wel wekelijks weer iets aan je interieur wil veranderen. Wil jij dit keer de trap vernieuwen, maar daar niet al te veel geld aan uitgeven? Dan hebben wij vier tips voor je voor een upgrade.

De trap vernieuwen kan op verschillende manieren. Probeer deze opties eens, dan kom je al een heel eind!

De trap vernieuwen met behang

Nog een rolletje behang over? Of wil je graag een statement maken in je interieur met een gave bloemenprint? Waarom doe je dat niet met de trap! Behang het stootbord van de trap, zodat je de print niet beschadigt als je op de tredes loopt. Je kunt er voor kiezen om voor één print te gaan, maar verschillende stroken behang combineren kan ook verrassend leuk werken! Appeltje eitje!

Tegels op de trap

Wat met behang kan, kan natuurlijk ook met een tegels. Geheel in de stijl die jij wil. Van een grafische tegel tot een Oosterse, voor dat echte vakantiegevoel.

De trap vernieuwen met een fris kleurtje

Wil je de trap vernieuwen? Dan denk je vast als eerste aan een fris likje verf. Wederom zou je alleen het stootbord kunnen voorzien van een nieuw kleurtje, maar je kan ook de tredes meenemen. Maak een statement met een contrasterende kleur. Wil je de trap juist minder op laten vallen? Ga dan voor dezelfde kleur als de muur. Denk er wel aan om een verfsoort te gebruiken die geschikt is voor de trap. Anders kun je de week daarna wéér aan de slag met de kwast.

Een geverfde loper

De moderne twist op een stoffen loper: een geverfde strook. Teken de omlijning op de traptredes en plak af met tape, zodat je een rechte loper krijgt.

Meer goede tips ontdekken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De trap vernieuwen: 4 tips voor een upgrade
Sluiten