De tafel dekken voor het kerstdiner met veel groen

Hoera! Het is december, dé feestmaand. Voor ons is dit misschien wel een van de leukste tijden van het jaar, omdat het weer een gelegenheid is waarbij we eens flink mogen uitpakken wat betreft de inrichting, decoratie en styling van ons huis. De komende weken geven wij je hier op Roomed dan ook een heleboel inspiratie voor kerst: van moodboards en DIY’s tot handige tips en shoppings. In deze reeks artikelen gaan we samen met jou de tafel dekken voor het kerstdiner.

We lieten je al even zien hoe je de tafel kunt dekken in Scandinavische stijl en met een subtiele glamour, maar deze keer gaan we voor groen! Denk aan dennentakken, natuurlijk linnen en mini kerstboompjes van hout. Hiervoor gingen we langs bij Hutspot, Sissy-Boy en Dille & Kamille. Zie je iets leuks? Alle producten staan met prijs en verkooppunt vermeld in dit artikel.

DIY
Decoreer met veel dennentakken en kerstverlichting op batterij. Die kun je dan goed verstoppen onder het groen én je hebt dan ook geen gevaarlijke snoeren onder tafel en over de vloer lopen.

Lichtgrijs linnen tafelkleed van Dille & Kamille €45,-
Groot wit bord van Dille & Kamille €3,95
Klein wit bord van Dille & Kamille €3,25
Lichtgroen bord van Dille & Kamille €9,95

Servetring met ster van Sissy-Boy €3,50 per stuk
Wit servet van Dille & Kamille €2,25 per stuk
Zilver bestek van KN Industries verkrijgbaar bij Hutspot voor €7,50 per stuk

Kaartje van Kartotek verkrijgbaar bij Hutspot voor €4,-
Tafelloper met print van kerst takjes van Dille & Kamille €8,95

Houten kerstboompjes van The Oak Men €20,- (klein) en €33,- (groot)
Kurk kandelaar van Studio Pin via Hutspot voor €10,-
Wijnglas met gouden rand van Sissy-Boy €7,99

Voor producten van Hutspot kun je langs bij hun vestigingen in Amsterdam (op de Van Woustraat of Rozengracht) én in hun nieuwste store in Utrecht. Dille & Kamille heeft meerdere vestigingen in Nederland (en België) en is ook online te bezoeken; ook Sissy Boy heeft meerder verkooppunten en een online shop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De tafel dekken voor het kerstdiner met veel groen
Sluiten