De tafel dekken voor het kerstdiner met subtiele glamour

Hoera! Het is december, dé feestmaand. Voor ons is dit misschien wel een van de leukste tijden van het jaar, omdat het weer een gelegenheid is waarbij we eens flink mogen uitpakken wat betreft de inrichting, decoratie en styling van ons huis. De komende weken geven wij je hier op Roomed dan ook een heleboel inspiratie voor kerst: van moodboards en DIY’s tot handige tips en shoppings. In deze reeks artikelen gaan we samen met jou de tafel dekken voor het kerstdiner.

We lieten je al even zien hoe je de tafel kunt dekken in Scandinavische stijl en deze keer geven de kersttafel een subtiele glamour met goud en zilver. Niet over the top, maar wel feestelijk! Hiervoor gingen we langs bij Hutspot, Sissy-Boy en Dille & Kamille. Zie je iets leuks? Alle producten staan met prijs en verkooppunt vermeld in dit artikel.

Donkergrijs linnen tafelkleed van Dille & Kamille €28,95
Zilver bestek van KN Industries verkrijgbaar bij Hutspot voor €7,50 per stuk
Bronzen waxinelichthouders van Bensenhaver bij Hutspot voor €19,95
Grijze canvas zakjes (set van drie) van Puebco via Hutspot voor €27,50

Groot bord met sterretjes van Sissy-Boy €18,99
Klein bord met sterretjes van Sissy-Boy €14,99
Wit servet van Dille & Kamille €2,25 per stuk

DIY
De decoratieve sterren kun je zelf knippen uit glanzend inpakpapier (maar ze zijn misschien ook nog bij sommige HEMA filialen of feestwinkels te koop).

Wijnglas met gouden rand van Sissy-Boy €7,99
Kandelaar van House Doctor bij Hutspot voor €19,95

Voor producten van Hutspot kun je langs bij hun vestigingen in Amsterdam (op de Van Woustraat of Rozengracht) én in hun nieuwste store in Utrecht. Dille & Kamille heeft meerdere vestigingen in Nederland (en België) en is ook online te bezoeken; ook Sissy Boy heeft meerdere verkooppunten en een online shop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De tafel dekken voor het kerstdiner met subtiele glamour
Sluiten