Renée Leeuw
Renée Leeuw Architectuur 19 januari 2016

De stokjes aan het plafond van deze nagelstudio hangen er niet zomaar

Qua design is dit waarschijnlijk wel de meest bijzondere nagelstudio, die wij ooit hebben gezien. Niet alleen vanwege de kleurrijke stokjes die aan het plafond hangen, maar ook vanwege het grote contrast in de studio. Terwijl het plafond zo kleurrijk is, wordt de rest van het interieur juist gekenmerkt door wit, wit en nog meer wit. Van de vloer en muren tot de verlichting en het meubilair; alles behalve het plafond is wit en dat is niet zonder reden.

De nagelstudio met de toepasselijke naam Nail It, werd ontworpen door Estudio ALA. Zij kozen voor een witte basis om de nail art juist extra uit te laten blinken.

De kleurrijke stokjes hangen overigens ook niet zomaar aan het plafond. Die zijn namelijk bedoeld om de verschillende stations van de nail artists aan te geven. Bij elke sectie hangt weer een andere kleur en bovendien hangt boven elk station de naam van de nail artist.

Nu we het toch over beauty hebben.. onze gastblogger Vera van Brainy Days zette onlangs haar favoriete beauty hotspots op een rijtje.

Fotografie: César Béjar

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
De stokjes aan het plafond van deze nagelstudio hangen er niet zomaar
Sluiten