admin
admin Shopping 3 okt 2013

De stoerste kindermeubels uit Parijs en Milaan bij NEST kids concept store

Al struinend over de Woonbeurs in Amsterdam, op zoek naar de nieuwste woontrends, viel ons oog op de stand van NEST kids concept store. Hier zagen we bijzondere kindermeubels en accessoires staan, zoals de dierlijke dekbedden van By Nord. NEST verzamelt alle mooie en stoere kindermerken vanuit de hele wereld. Producten die je normaal gesproken alleen in Parijs en Milaan zult vinden, zijn tegenwoordig ook gewoon in het Noord-Hollandse Laren te koop.

Wat dacht je van de ‘La Roulotte’? Dit kinderbedje van Laurette is geïnspireerd op een typisch oude Franse kar, dat meegroeit naarmate je kindje groter wordt. Wieg je ze als baby nog in slaap door de rollende wielen, op latere leeftijd dient het als een stoer bankje voor in de slaapkamer. Van hetzelfde merk vind je bij NEST bijvoorbeeld het nostalgische kinderbureau.

Naast stoere designs, vind je in de winkel van NEST alleen producten die voldoen aan strenge veiligheidseisen. Dat kinderen vaak van alles in hun mond willen stoppen zal je als ouder niet ontgaan zijn. Daar wordt dus zo goed mogelijk op ingespeeld. Zo is de ‘Merlin’ ladenkast van het eco friendly merk Oeuf afgewerkt met verf op waterbasis.

Naast de meest bijzondere en stoere kindermeubels en accessoires, kun je bij NEST kids concept store ook terecht voor een goed interieuradvies en hulp bij het ontwerp van de kinderkamer.

Adres
Zevenend 33b
1251 RL Laren (Noord-Holland)
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00

De producten van NEST zijn ook te koop via de webshop.

www.nestkidsconceptstore.nl

Reageer op artikel:
De stoerste kindermeubels uit Parijs en Milaan bij NEST kids concept store
Sluiten