Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 9 nov 2018

De ster in deze woonkamer: een prachtige vioolbladplant

Soms komen we huizen tegen die het allemaal hebben. Ze zijn goed ingericht, fotogeniek en hebben talloze planten door het hele huis staan. Dit Zweedse pareltje is er weer zo eentje waar we op de redactie helemaal weg van zijn.

Wat is jóúw favoriete feature uit dit mooie appartement?

vioolbladplant woonkamer
vioolbladplant woonkamer huis meten

Een donkerbruine leren bank is altijd een goed idee, dat heeft dit appartement zojuist bewezen. Het donkerbruine leer oogt misschien wat ouderwets of statisch, maar door het lichte kleed en de vele planten in de kamer wordt dit imago al snel teniet gedaan. Wat een killer combinatie!

Ons oog viel trouwens ook meteen op de prachtige visgraat vloer. Op de redactie zijn we het er over eens: een visgraat vloer maakt elk appartement mooier.

vioolbladplant woonkamer

Deze prachtige vioolbladplant moet al heel wat jaartjes meegaan. Wat een prachtexemplaar!

vioolbladplant woonkamer
vioolbladplant woonkamer

O la la, de combinatie van het blauwe vintage kleed en de fluwelen blauwe bank is magnifiek. Zet deze combinatie in een blauwgrijze ruimte, en je hebt een Instagram-waardig plaatje te pakken. Al komt dat natuurlijk ook door de mooie gitaar aan de muur én de bananenplant. Die overigens op een wel erg leuk tafeltje staat.

vioolbladplant woonkamer
vioolbladplant woonkamer

Wanneer het licht in de kamer valt worden we pas echt verliefd. Wat een heerlijke lichte kamer is dit! Goed daglicht kan de sfeer in een kamer echt maken of breken.

Deze muziekkamer is compleet ingericht met album covers, lp-platen en veel muziek accessoires. En de aap op de chille stoel lijkt ook erg te genieten van zijn heerlijke plekje. Een fijn plaatje, zeggen we zo.

vioolbladplant woonkamer
vioolbladplant woonkamer

Enne, hallo stunning badkamer. Het klopt helemaal: de jade groene tegeltjes met motief, het stippen douchegordijn en de prachtige gouden badkuip. De badkuip is ook nog eens losstaand, wat het tot onze favoriet maakt.

Rieten stoelen en een bruinleren bank zijn helemaal niet ouderwets in dit appartement

Bron: alvhem

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De ster in deze woonkamer: een prachtige vioolbladplant
Sluiten