De ontwerpers van dit Scandinavische interieur houden je voor de gek

In eerste instantie lijkt dit Scandinavische interieur niet zo bijzonder. Althans, het is prachtig en qua styling heel inspirerend, maar dat is niet waar we op doelen. De slimme ontwerpers van IMAGE BOX STUDIOS zijn verantwoordelijk voor het interieur en zij werkten het ontwerp tot in de details uit. Niet in real life, maar digitaal. Yes, geloof het of niet, maar de beelden die we je voorschotelen zijn stuk voor stuk 3D-ontwerpen, ofwel renders. Het ziet er zo ontzettend realistisch uit, terwijl het in feite niet meer dan een verzameling goedgeplaatste pixels is. Petje af!

Hoewel het jammer is dat dit interieur in werkelijkheid niet bestaat is er nog een sprankje hoop. Deze betonnen woning was in eerste instantie ook alleen een ontwerp, maar inmiddels heeft een Nederlands architectenbureau plannen om het huis daadwerkelijk te bouwen. Fingers crossed dus!

De ontwerpers hebben dit huis heel bewust een Scandinavische look meegegeven, omdat ze zelf groot fan zijn van deze stijl. Wat ons betreft is de styling spot on, door de lichte kleuren, natuurlijke materialen en basic touch. De witte bakstenen muur steelt echt de show in de woonkamer. Wil je zelf ook zo’n gave muur? Met deze DIY bouw je ‘m eenvoudig zelf!

Door de hoge ramen, de lichte materialen en de ruimtelijke indeling lijkt de keuken heel groot. De grote eettafel maakt dat de keuken dé plek is waar je met vrienden en familie uren kan (na)tafelen. De zithoek bij het raam lijkt ons ‘s ochtends de ideale plek voor een heerlijk ontbijtje. Ook handig: de muur met schoolbordverf. Hier kun je belangrijke mededelingen plaatsen, een boodschappenlijstje bijhouden én je creativiteit z’n gang laten gaan.

Bekijk ook: 11x Scandinavische interieurs waar wij wel achter het fornuis willen staan

MEER LEZEN
Ook dit huis bestaat in werkelijkheid (nog) niet en dat is best wel zonde gezien het prachtige interieur.

Reageer op artikel:
De ontwerpers van dit Scandinavische interieur houden je voor de gek
Sluiten