De onbewerkte, rauwe muren geven dit Scandinavische interieur een edgy look

Wij bij Roomed inspireren je dagelijks met de mooiste behangetjes en de meest trendy schildertechnieken en kleuren voor je muren. Maar soms kan het juist gaaf zijn om de muren te laten zoals ze zijn: rauw en onbewerkt.

Dit prachtige Scandinavische interieur met rauwe muren is daar het perfecte voorbeeld van. Een rustig kleurenpalet, met een stoer randje.

Met witte, strakke muren had dit appartement een typisch Scandinavisch interieur zoals je het veel ziet: clean en veel wit. Maar juist deze verweerde look – waarbij het behang van de muren lijkt getrokken te zijn – vormt een spannend contrast met het klassieke plafond en geeft het neutrale interieur een vleugje warmte. Rauwe muren zijn niet alleen weggelegd voor een industriële look.

De oude elementen in dit huis, zoals deze gave betegelde haard, worden geaccentueerd door de muren en laten het karakter extra spreken. De strakke witte deurposten doorbreken deze rauwheid.

Dezelfde aardse tinten lopen over in de slaapkamer. Wij zijn een grote fan van de lightbox van Bxxlght boven het bed. En nog leuker: kijk hier hoe je er zelf eentje maakt voor nog geen twintig euro!

LEES MEER:
Spreekt deze rauwe stijl je wel aan? Dan vind je deze slaapkamers met bakstenen muren vast ook inspirerend.

www.bjurfors.se

Reageer op artikel:
De onbewerkte, rauwe muren geven dit Scandinavische interieur een edgy look
Sluiten