Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Uncategorized 7 november 2016

De nieuwe producten van Bang & Olufsen zijn mooi en gebruiksvriendelijk in één

Muziek en tv zijn een groot onderdeel van ons leven. Tijdens een relax-avond op de bank kunnen we met één druk op de knop de stemming bepalen door middel van muziek of beeld. En niet alleen tijdens een rustige avond, maar ook met huisfeestjes of gezellige diners met vrienden. Wanneer je favoriete muziek of film wordt afgespeeld in high quality geluid en beeld, is dat hét recept voor een fijne avond.

Helaas is de lijn tussen mooi design en handig in het gebruik dun. Het is vaak of het één, of het ander. Gelukkig wordt er bij Bang & Olufsen over beide aspecten nagedacht.

Met de lijn ‘Flexible Living’ gaat Bang & Olufsen helemaal mee in de interieur trend waarin meubels en objecten vooral praktisch moeten zijn, maar ook een goede look moeten hebben. Een apparaat wat je veel gebruikt, zoals een speaker of de televisie, moet je niet verstoppen in een kastje. Het liefst hebben we deze apparaten binnen handbereik, zodat we snel kunnen wisselen van stemming.

De Beosound 1 speaker past bij elke interieur stijl. De gestroomlijnde vorm zorgt voor een moderne look. Het apparaat heeft verder weinig poespas en kan dus echt worden gezien als object in het interieur. Nog een groot pluspunt: de Beosound 1 is draadloos, dus je hebt geen last van onhandige en lelijke snoeren! De BeoVision Horizon TV zorgt ervoor dat we televisie kunnen kijken op elk moment van de dag, waar dan ook.

Chef Joris Bijdendijk laat in onderstaande video zien hoe deze producten het perfecte ingrediënt zijn voor een gezellige avond thuis, samen met heerlijk eten, goede muziek en inspirerende mensen.

Reageer op artikel:
De nieuwe producten van Bang & Olufsen zijn mooi en gebruiksvriendelijk in één
Sluiten