admin
admin Design 24 sep 2013

De mooiste merken komen samen bij Zerogloss Design Store

We kunnen niet zeggen dat we niet van shoppen houden en al helemaal niet dat we er niet van houden om op zoek te gaan naar mooie spullen voor ons interieur. Maar we vinden het wel fijn om dit efficiënt te doen. Een plek waar de mooiste meubels en design producten worden verzameld en verkocht klinkt ons dus als muziek in de oren. Ook Zerogloss Design Store werkt met dit geniale concept.

Zerogloss vind je in het Italiaanse Vincenza, waar zij voornamelijk Noord-Europese merken samenbrengen, zoals Muuto, SCP, Anglepoise en Normann Copenhagen. De conceptstore is gesitueerd in een oude fabriek uit de jaren ’60, dat de sfeer alleen maar goed doet. De rest van het ontwerp lag in handen van Francesco Innocenti van Officina 11 Studio.

In de grote open ruimte staan de prachtige design producten uitgestald, waardoor je maar blijft rondlopen en je ogen flink de kost kunt geven. Op de muren zijn inspirerende quotes geplaatst, zoals Paul Rand’s “Don’t try to be original, just try to be good.” Een uitspraak die perfect aanslaat op de fantastische ontwerpen die je hier vindt. De overdekte bar en buitenruimte zijn ontworpen met het oog op de verschillende evenementen die in de oude fabriek worden georganiseerd.

www.zerogloss.it

Reageer op artikel:
De mooiste merken komen samen bij Zerogloss Design Store
Sluiten