Renée Leeuw
Renée Leeuw Wooninspiratie 25 sep 2016

De mooiste interieurs met ornamenten en sierlijsten

Hoewel wij onwijs van moderne architectuur houden, blijven historische panden toch wel favoriet. Dat is vooral vanwege de te gekke klassieke elementen, zoals de sierlijsten langs de plafonds en de prachtige ornamenten van deze interieurs. Denk aan de hoge plafonds van grachtenpanden in onze hoofdstad of aan de elegante Parijse appartementen. Gelukkig begrijpen veel designers dat die klassieke elementen een interieur een stuk eleganter kunnen maken en in veel nieuwe appartementen worden deze ornamenten en sierlijsten dan ook toegevoegd.

Nu houden wij altijd van contrasten en het mixen van verschillende stijlen in huis. Een klassiek interieur met ornamenten en sierlijsten zouden wij dan ook vooral inrichten met een mix van moderne meubels, opvallend grote kunst en een karakteristieke vloer, zoals bijvoorbeeld een houten vloer in visgraat patroon.

Woon jij in een huis met hoge plafonds en klassieke elementen? Laat dit moodboard je dan inspireren voor de inrichting van je huis. Mocht je de Parijse elegantie verder in huis willen halen en de klassieke delen van je huis willen versterken, check dan dit artikel met meer tips voor een Parijse look.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De mooiste interieurs met ornamenten en sierlijsten
Sluiten