De magie van donkere muren in een klein appartement

Wauw.. wat een prachtig appartement! De eigenaar, een chief editor van een bekend gaming magazine, schakelde designer Denis Krasikov in om van zijn appartement een stoere, industriële plek te maken en naar onze mening is dat goed gelukt! Het hele appartement heeft alleen maar donkere muren en plafonds, maar toch voelt het niet klein of somber aan. Dat is knap, maar komt natuurlijk mede door het gebruik van de vele (grafische) prints. Geef toe, dit is toch de ultieme bachelorpad?

Het appartement is niet groot en vaak wordt het gebruik van donkere muren en plafonds dan juist afgeraden. Maar dit appartement levert het bewijs dat het juist heel mooi én ruimtelijk kan zijn!

In de hal komen de grafische prints je al tegemoet. De vloer, het schilderij en de dierenkop hebben allemaal strakke geometrische vormen. Deze vormen komen in het gehele appartement terug.

Bekijk hier meer voorbeelden van geometrische dierenkoppen.

De woonkamer is niet groot, maar toch past de home office er prima in. Door de bank zo neer te zetten fungeert hij als afscheiding tussen werken en relaxen. De gecapitonneerde bank en fauteuil zijn helemaal volgens de laatste trend.

Geen echte eettafel, maar een hoge bar met metalen barkrukken. Een goede oplossing als je niet zo veel ruimte hebt.

De slaapkamer is zo strak gestileerd dat het bijna een hotelkamer lijkt! Om deze look ook bij jou thuis voor elkaar te krijgen hebben we een een fijne Shop te look gemaakt.

www.behance.net

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
De magie van donkere muren in een klein appartement
Sluiten