De leukste last minute DIY’s voor oud en nieuw

Vanavond is het zover! We zeggen 2016 vaarwel en maken ons klaar voor een nieuw jaar. Krijg je vanavond visite? Check dan sowieso eerst even deze tips zodat het een knallend feest wordt. Daarnaast is het natuurlijk wel zo leuk om het huis passend te versieren. En met deze last minute en simpele DIY’s voor oud en nieuw heb je dat zo voor elkaar!

Verder geven we je ook tips hoe je een stylish photobooth kan maken en hoe je een goodiebag voor je gasten kunt vullen.

Bron: Etsy

Deze banner zit zo in elkaar! Snijd vierkanten uit dik karton en trek twee diagonale lijnen naar het midden om een ouderwetse vlaggen-vorm te creëren. Met een gouden, zilveren of witte inkstift kun je de banner makkelijk en snel personaliseren. Je kunt de vlaggen ook inspuiten met spuitlijm en versieren met losse glitters.

Combineer de banner met een vlaggenlijn. Ook die heb je zo gemaakt, van gouden rietjes! Check daarvoor even deze DIY.

Bron: Etsy

Een photobooth is de perfecte toevoeging voor je feestje én zo in elkaar gezet. Hang een wit tafelkleed of dekbedovertrek aan de muur en versier de hoek met slingers. Bovenstaande photobooth props koop je voor ongeveer 7 euro via Etsy en kun je meteen printen. Plak de afbeeldingen op karton, plak er een saté prikker of rietje aan vast en klaar!

Bron: Berries

Aan het einde van de avond (of nacht) is het super leuk om je gasten een goodiebag mee te geven. Vul een papieren zakje met een nieuwjaarswens, confetti, glitters en een fortune cookie. Vergeet ook niet om er een flesje water en een paracetamolletje toe te voegen, je gasten zullen je de volgende dag heel dankbaar zijn!

Bron bovenste afbeelding: Berries

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
De leukste last minute DIY’s voor oud en nieuw
Sluiten