Renée Leeuw
Renée Leeuw Diy 12 feb 2015

De leukste en grappigste DIY’s voor een vrolijke Valentijnsdag!

Creative spirits & Urban explorers Anne Eva en Vera duiken samen een nieuw avontuur in en openen binnen enkele maanden een theme store in Amsterdam. Anne Eva heeft haar eigen sieraden label, ÆVA, vangt de schoonheid in de dagelijkse dingen en haalt daar haar inspiratie uit. Vera is een brander in hart en nieren en brengt het liefst mensen en merken samen. Dit heeft ze de afgelopen negen maanden gedaan in de vorm van theme store Brainy Days en via die weg hebben de twee elkaar dan ook ontmoet. Door hun achtergrond in styling & branding en een gedeelde interesse in het jagen naar nieuwe jonge merken, hotspots & collectables extraordinaire zijn Anne Eva en Vera een perfecte match. Ze houden je graag op de hoogte van alles wat je zeker niet mag missen op het gebied van onontdekte hotspots, parels van producten en een schatkist aan designers.


De dag van de liefde komt er weer aan! Hoe vier jij deze dag vol met rode hartjes? Wij zochten voor jou naar grappige – niet al te zoetsappige – items en DIY’s, die je jouw lover of beste vriend(in) als klein cadeautje kan geven. We’re all about the happy, friendly, let’s-show-people-they-are-loved Valentine’s. And who doesn’t want that?!

1. 3D Heart Bow-tie

Het hart van jouw lover gaat zeker harder kloppen als hij jou ziet verschijnen met dit 3D hartje op je blouse gespeld! Benodigdheden: Stuk leer, schaar, pin en lijm. Hoe? Dat lees je hier.

2. You are my favorite

Ook al is ie zwart, kijken door een roze bril doe je met dit exemplaar zeker! Download je print hier.

3. Love is in the air!

Deze Cupido ballon is toch te cute om te maken? Het enige wat je nodig hebt is een hartjes-ballon, ducktape en karton. Kleine moeite; groots effect. Check de DIY.

4. Lieve bellenblaas

Een bellenblaas met een dubbelzinnige tekst zoals: ‘ You blow me away’ doet het zeker te weten goed bij jouw Valentijntje. Zo kan je nog wel even doorgaan met het verzinnen van crea bea teksten.

Bron: Crafts

5. Strooi met liefde

Als je toch al lekker bezig bent met het maken van een confetti hart, maak dan gelijk een hele batch en geef ze aan je loved ones! Daar scoor je zeker Cupido punten mee! Bekijk hier hoe je deze hartjes vult met confetti.

6. Let’s make out

Een poster met een persoonlijke quote of note = happiness! Die wil je zeker boven je bed hangen.

7. Stempel-kus

Maak hart magneetjes met mini persoonlijke messages. Heb je een onderonsje, nickname of gewoon iets liefs te melden? Stempel het op de klei hartjes. Benodigdheden: Klei, hartvormpje, letterstempel, rode inkt, mini magneetjes en een lijmpistool. Kijk voor de uitgebreide DIY hier.

8. Conversation heart legging

Benodigdheden: witte legging, printbare tekst hartjes, printer, schaar, strijkijzer, strijkplank. Hoe je deze legging maakt zie je hier.

9. Mini love-zine

De juiste manier vinden om te zeggen “ik hou van je” kan moeilijk zijn! Deze Valentijns kaart heeft de vorm van een mini-zine, compleet met een hoes en acht pagina’s. Pas de teksten hier aan om het persoonlijk te maken!

Meer Valentijns inspiratie? Bekijk dan ook even ons moodboard vol liefde.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
De leukste en grappigste DIY’s voor een vrolijke Valentijnsdag!
Sluiten