admin
admin Design 19 juni 2013

De kleurrijke ontwerpen van Colonel

Colonel ontstond in 2010 tijdens een avondje cocktails drinken. Isabelle Gilles en Yann Poncelet vonden dat het tijd werd voor een merk dat moderne en kleurrijke ontwerpen om de markt zou brengen en zo geschiedde. Nu, drie jaar later, hebben ze een tweede collectie gelanceerd en deze mag er zijn. De collectie bestaat uit drie verschillende lampen, een tafel met bijbehorende bank en een stoel.

De Dowood lamp is rauw en verfijnd tegelijk en heeft een witte metalen basis en dunne houten kap met daarop kleurrijke geometrische vormen.

Tafel en bijbehorende bank Pondy zijn gemaakt van licht beukenhout en metalen buizen die een harmonieus geheel vormen.

Lamp Diabolo doet ons enigszins denken aan een ouderwetse knapzak en is in verschillende kleuren verkrijgbaar met ombre effect.

Staande lamp Faces zal al in de eerste collectie, maar heeft een frisse update gehad. De stoffen van de lampenkap zijn van KVADRAT en zijn nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: coral, grey en blue, die zachter zijn dan de originele kleuren. De gebogen kap refereert aan een paraplu.

Stoel Caracas heeft ook een make-over gekregen. De tuinstoel heeft hippe nieuwe bekleding gekregen en is nu in drie kleuren verkrijgbaar.

moncolonel.fr

Reageer op artikel:
De kleurrijke ontwerpen van Colonel
Sluiten