De kleuren in dit appartement zijn zo zoet dat het net een snoepwinkel lijkt

Bij het zien van dit appartement in Athene komen er zoveel kleuren op je af dat het lijkt alsof je een candy store binnenstapt. Van fluoriserend geel tot pastelroze; je komt hier echt alle kleuren tegen. Het project is een ontwerp van architectenbureau Point Supreme waarbij de ontwerpers twee appartementen tot één bijzonder opvallende woning renoveerden.

De twee appartementen zijn met elkaar verbonden door een trap in het midden. Hoewel het nu dus eigenlijk één woning is, hebben beide verdiepingen wel een andere beleving. En dat maakt dit appartement toch wel heel bijzonder!

Aye Aye, Captain!

De benedenverdieping staat in het teken van marine: een gemeenschappelijke hobby van het gezin. Naast heel veel tinten blauw, heeft het appartement een aantal grote meubels die een soort eilandjes vormen op de blauwe zee van tegeltjes. In plaats van een typische verdeling van de verschillende ruimtes, zijn de kamers flexibel. Zo zit de master bedroom bijvoorbeeld beneden in plaats van boven. Een groot deel van de benedenverdieping is open. De verschillende ruimtes worden met elkaar verbonden door een deur van glas en staal en een room divider van verticale houten balken. Wist je trouwens dat je ruimte kunt besparen met de marine look in huis? Ideaal!

De bovenverdieping heeft een meer aardse sfeer en naast de felle kleuren ook wat zachtere tinten. De ronde roze vorm boven de trap stelt een opkomende zon voor.

Zelf subtiel grafische vormen en zoete kleuren toevoegen aan je interieur? Met deze IKEA hack maak je hele toffe grafische onderzetters.

Een ding is zeker: in dit interieur zijn ze absoluut niet bang om uit te pakken met kleur en gekke patronen. De vormen en kleuren in dit appartement in Athene zijn geinspireerd op de Griekse architectuur van het eiland. Super gaaf idee, want dit maakt de woning heel uniek!

www.pointsupreme.com

Reageer op artikel:
De kleuren in dit appartement zijn zo zoet dat het net een snoepwinkel lijkt
Sluiten