De kledingkast van Sylvia van der Klooster

Op Roomed geven we je dagelijks een kijkje in een huis en laten we zien dat je met een interieur heel wat van je persoonlijkheid kunt tonen. Je kunt wel stellen dat de inrichting van je huis een klein beetje een weerspiegeling is van jezelf. Hetzelfde geldt voor je kledingstijl; het is een manier om iets van jezelf te laten zien zonder woorden te gebruiken. Sterker nog, wij zijn er zelfs van overtuigd dat tussen mode en interieur een dunne lijn loopt. Sommige kledingstukken zijn simpelweg te mooi om achter gesloten deuren te hangen en zouden eigenlijk onderdeel van je interieur moeten worden.

Daarom geven we je samen met The Next Closet, hét platform voor vintage designerkleding, elke twee weken een kijkje in de kledingkast van iemand anders. En natuurlijk krijg je ook direct een kijkje in een deel van het huis. Deze keer kijken we binnen bij Sylvia van der Klooster, tassenontwerpster en tevens model.

Omschrijf jezelf in drie woorden
Toegewijd, loyaal en licht ongeorganiseerd.

Amsterdam of New York?
Amsterdam!

“Behandel anderen hoe je zelf behandeld wilt worden”

Boeken, films of magazines?
Boeken en magazines.

Nieuw of vintage?
Vintage

Het atelier van Sylvia straalt onwijs veel persoonlijkheid uit. Zo zie je aan de naaimachines natuurlijk al dat ze een creatief beroep heeft, maar ook de spullen en meubels in de ruimte verraden haar voorkeur voor vintage. De enorme stapels magazines duiden er wel op dat ze gek is op tijdschriften!

Wil je de kledingkast van Sylvia van der Klooster shoppen? Bekijk het gehele interview en shop the look via The Next Closet.

Reageer op artikel:
De kledingkast van Sylvia van der Klooster
Sluiten