Inspiratieboost: de Gubi Beetle Lounge Chair in de woonkamer

Niets fijner dan een heerlijke lounge stoel in de woonkamer. Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie variant: onze absolute favoriet van dit moment is zonder twijfel de Gubi Beetle Lounge Chair.

We spotten hem voor het eerst in dit prachtige Scandinavische huis en werden direct verliefd. Bij dezen: een ode aan de Gubi Beetle Lounge Chair. We zetten de allermooiste interieurs met de stoel voor je op een rijtje. Enjoy!

De Gubi Beetle Chair is elegant, straalt luxe uit en is bovendien in allerlei verschillende stoffen en kleuren te koop. Zo past hij dus eigenlijk in elk interieur!

De Gubi Beetle Chair is er in meerdere varianten. De Lounge Chair is het mooist in de woonkamer, maar voor in de home office of aan de eettafel kun je ook kiezen voor de normale variant. Die heeft iets hogere poten en geeft net wat meer steun zodat je rechtop zit. Perfect voor aan een hoge tafel!

Ook de Eames stoel staat prachtig in de home office. Bekijk dit artikel voor meer inspiratie!

De Gubi Beetle Lounge Chair is er in meerdere kleuren, maar ook met verschillende printjes. Deze tropische bloemen zijn perfect voor wanneer je interieur nog wel wat kleur kan gebruiken.

MEER LEZEN
Vind je de Gubi Beetle Chair mooi, maar ook een beetje duur? Er zijn nog ontelbare andere mogelijkheden voor een lounge stoel in de woonkamer! Wat dacht je van de vlinderstoel of een van deze stoelen?