De grote Pixar lamp is er nu ook voor op je terras

Wil je van je terras echt een verlengstuk van je huiskamer maken? Dan heb je natuurlijk relaxte banken nodig, misschien een koffietafel, een haard voor de sfeer en als je geen tijd hebt om een vuurtje te maken, dan is een sfeervolle lamp een goed alternatief. Vaak is terrasverlichting geïntegreerd in het terras of wordt de zithoek buiten vrolijk verlicht met string lights. Er zit alleen een klein nadeel aan dat soort verlichting: je kunt er niet bij lezen. Daarvoor biedt Anglepoise dé oplossing en zij doen dat met een waar icoon: de Pixar lamp.

Deze lamp komt uit de allereerste film van Pixar (1986) en sindsdien is ‘ie hét symbool van Pixar. De oorspronkelijke lamp is al meerdere keren opnieuw uitgebracht, telkens weer in een andere versie. Zo werd er in samenwerking met Paul Smith een bureaulamp van gemaakt en krijgt de lamp ook nu weer een nieuw jasje – letterlijk, want de Pixar lamp gaat naar buiten!

De lamp is gegoten in een jasje van sterk staal, dat tevens in de marine gebruikt wordt. Dat materiaal kan dus wel tegen een stootje. De terraslamp is verkrijgbaar als vloerlamp én als wandlamp in verschillende kleuren. Wil jij de Pixar lamp op je terras hebben? Houd Angeploise in de gaten, want de lamp gaat 1 juni in de verkoop.

design-milk.com

Reageer op artikel:
De grote Pixar lamp is er nu ook voor op je terras
Sluiten