Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 22 mei 2018

De gouden combinatie van een oudroze muur en bijzondere lampen

In onze online zoektocht naar perfecte interieur komen we vaak huizen en appartementen tegen die we maar al te graag met jullie delen. Hier halen we dagelijks een flinke portie inspiratie vandaan. Dit appartement heeft een bijzondere combinatie: een oudroze muur en veel aparte lampen die je niet dagelijks ziet.

Het huis trok meteen onze aandacht door de mooie oudroze muur. Laten we snel een kijkje nemen!

Het oudroze is terug te vinden in de slaapkamer van dit vrolijke appartement. De slaapkamer oogt door de oudroze muur en de roze accessoires heel girly, zonder over the top te zijn. Onze favoriete combinatie is roze en groen, waar we al eerder een artikel over schreven. Een echte eyecatcher is ook de oude kast die een nieuw whitewash jasje gekregen heeft.

De bijzondere lamp is natuurlijk de aandachttrekker van de woonkamer. Door het luchtige materiaal lijkt de lamp onwijs licht te zijn. Wij zijn heel benieuwd hoe dat er uit ziet als de lamp aan staat!

Verder zijn er veel oceaan-tinten in het interieur terug te vinden. Een blauwe stoel, een lekker zacht blauw tapijt en veel kussens op de bank. De woonkamer ziet er heelrijk zacht uit. Je kunt zien dat er gewerkt is met een goede combinatie van verschillende materialen, zoals zacht fluweel en hard hout. Door materialen met elkaar met combineren krijg je een goede samenhang in je interieur.

De master bedroom is heel clean gehouden door alleen maar te werken met wit- en grijstinten. Het vintage tapijt springt er uit door de bruinrode kleur, die overigens ook terug komt bij het bijzondere gewaad aan de muur. Als je wilt dat je interieur met elkaar matcht, zorg er dan altijd voor dat je kleuren vaker terugziet in een ruimte. Dit appartement is daar een heel goed voorbeeld van.

In de keuken zien we de prachtige combinatie van metrotegels en hout. De houten keuken is greeploos, waardoor hij heel strak en modern oogt. Een greeploze keuken staat heel hoog op onze wishlist.

Extra contrast door een donkere voeg

Bij de glimmende metrotegels is er gekozen voor een donkergrijze voeg. Hierdoor vallen de metrotegels extra op door het contrast wat de donkergrijze voeg creëert. Dit geeft de moderne keuken een edgy en brutaal randje. En zoals je ziet vinden we hier ook wat mooie planten en kruiden om het interieur helemaal af te maken.

De metrotegels zijn in de badkamer helemaal doorgevoerd. Maar dat is niet de meest bijzondere tegel van de badkamer: kijk vooral eens even naar de vloer! De Spaanse tegels stelen de show in de verder witte badkamer. Dat vinden we nou écht leuk.

Bron: Stadshem

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De gouden combinatie van een oudroze muur en bijzondere lampen
Sluiten