Renée Leeuw
Renée Leeuw Hotel 21 jul 2015

De Generator Hostels hebben er een nieuw zusje bij in Parijs

Misschien ben je al bekend met de Generator Hostels? Deze hostels stralen de luxe van een hotel uit, maar hanteren veel lagere prijzen. De hostel keten heeft al vestigingen in onder andere Kopenhagen, Venetië en Barcelona, maar onlangs opende in Parijs een nieuwe vestiging. Het nieuwe hostel is gevestigd in een oud kantoorpand uit 1985 vlakbij Gare du Nord, waar je aankomt als je de Thalys naar Parijs neemt.

Net als in de andere Generator Hostels is ook dit gebouw vormgegeven door het Canadese Design Agency. We zien dan ook wel een paar overeenkomsten met de styling van de andere hostels, maar toch is dit hostel net even wat meer ‘op z’n Parijs’.

Het hostel is gelegen in het tiende arrondissement ongeveer vijftien minuten lopen van Gare du Nord. Op het dak is een dakterras gemaakt, vanwaar je uitzicht hebt over de stad.

Het interieur is een mix van locale vintage finds en bekende designs van onder andere Tom Dixon. Op die manier past het hostel bij de rest van de keten en heeft het toch iets typisch Parijs.

Voor een drankje ga je de ondergrondse Metro Bar in, want als de Parijzenaars iets goed geregeld hebben qua openbaar vervoer, dan is het wel het systeem van de ondergrondse.

Voor het petit-déjeuner ga je naar Café Fabien, waar de traditionele metro tegeltjes de wand sieren.

Er zijn uiteraard slaapzalen, maar voor wie wat meer privacy wilt, zijn er ook privé- en tweepersoonskamers te boeken.

In de lounge ruimtes hangt een ontspannen urban sfeer met stoere elementen en Marokkaanse invloeden, zoals we gewend zijn van de andere Generator Hostels.

Leuk weetje: binnenkort krijgt Generator Hostels ook een vestiging in Amsterdam! Wij kunnen niet wachten!

generatorhostels.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
De Generator Hostels hebben er een nieuw zusje bij in Parijs
Sluiten