De eigenaren van dit appartement tonen lef en gaan voor een roze bank

Dat de bewoners van dit appartement lef hebben bewijzen ze onder andere door de prachtige kleurencombinatie. De donkergroene muur wordt gecombineerd met een roze bank en mosterdgele gordijnen. Een kleurenpalet waar je zelf misschien niet snel aan zou denken, maar die perfect uitpakt in dit kleine appartement.

Met een roze bank bank maak je meteen een statement in je interieur, en het leuke aan deze kleur bank is dat het past in iedere interieurstijl. Wij hebben de mooiste roze banken voor je verzameld!

roomed-roze-bank-14
roomed-roze-bank-15
roomed-roze-bank-16

Omdat de keuken is gesitueerd in een donkere ruimte, hebben de bewoners voor een witte look gekozen. Dit is erg slim aangezien wit het licht reflecteert en dus de ruimte optisch groter maakt. Het houten werkblad en de vintage items maken de ruimte huiselijk. En let ook even op de prachtige, karakteristieke tegels op de vloer!

roomed-roze-bank-12
roomed-roze-bank-13

De openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval in de kleine eethoek. Tevens geven ze ook toegang tot het balkon dat aangekleed is met mooie planten en een warme zithoek. Zo kun je het hele jaar door genieten van je balkon.

roomed-roze-bank-11
roomed-roze-bank-9
roomed-roze-bank-2

Onlangs lieten we je al eens zien dat tropische planten en de kleur roze een match made in heaven zijn, maar ook deze planten passen perfect bij de roze bank. De kleuren accentueren elkaar!

roomed-roze-bank-1
roomed-roze-bank-3
roomed-roze-bank-4

Naast het mooie kleurenpalet komen we nog meer bijzondere items tegen in dit interieur. Zo ook de vintage schilderijen en het oude kastje. Door moderne en authentieke items te mixen met elkaar kun je jouw huis omtoveren tot een uniek thuis.

roomed-roze-bank-5
roomed-roze-bank-10

Wij zijn fan van de bar cart. Een ideaal meubelstuk dat je helemaal naar eigen smaak kunt stylen. Zo kun je de bar cart bijvoorbeeld ook helemaal vol zetten met planten. Vind jij de styling nog lastig? Kijk dan even naar deze infographic.

roomed-roze-bank-6

Achter de mosterdgele gordijnen is de slaapkamer. Door gordijnen op te hangen in plaats van een tussenwand te plaatsen, creëer je meer ruimte in de kleine kamer. Deze truc is ook doorgevoerd in de kastenwand zonder deurtjes. Daarnaast bewijst de slaapkamer dat vintage bloemen behang helemaal niet ouderwets is, maar ook nu nog prima kan!

MEER LEZEN
Vind jij dit kleurenpalet helemaal te gek, maar wil je het liever op een subtiele manier invoeren in je interieur? Kijk dan eens naar dit vakantiehuis op Shelter Island. Een tipje van de sluier: ook dit huis heeft een prachtige roze bank!

www.nooks.se

Reageer op artikel:
De eigenaren van dit appartement tonen lef en gaan voor een roze bank
Sluiten