De creatieve inrichting van dit kantoor is zó tof dat je nooit meer naar huis wilt

Dit reclamebureau in Kaapstad doet het goed. Tenminste, dat moet haast wel gezien de creatieve inrichting van hun werkplek! Het kantoor van Radar draait namelijk volledig om creativiteit. En hoewel we inmiddels al heel wat vette kantoren voorbij hebben zien komen, is dit er wederom een waar je als medewerker waarschijnlijk niet zo snel naar huis wilt!

Het oude gebouw waar Radar in gevestigd is, werd vanbuiten én vanbinnen volledig gerenoveerd. Voor de styling schakelde het bedrijf adviesbureau JP de la Chaumette in. Kijk maar even mee naar het te gekke eindresultaat!

Het kantoor heeft drie verdiepingen met elk een eigen vibe, maar wel dezelfde creatieve sfeer die op elke etage terugkomt. De muren, vloeren en plafonds zijn wit gehouden om het interieur open en licht te houden. Daardoor ontstaat er een mooi contrast in combinatie met de kleurrijke kunst en mid-century meubels.

Gaaf, deze tafel gemaakt van LEGO steentjes! Zo hangt er zelfs bij saaie vergaderingen ongetwijfeld een vrolijke sfeer.

Tot in het kleinste detail is overal aan gedacht. Hoewel wij zo’n terrarium op zich al heel tof vinden, voegde het reclamebureau een nog leuker element toe waardoor er een soort mini-wereld ontstaat tussen de planten. Wil je zelf zo’n terrarium bestellen? Dat kan hier.

Het fijnste aan dit kantoor? Het is zo heerlijk huiselijk ingericht dat het net lijkt of je gewoon thuis aan het werkt bent. Dat komt onder andere door de meubels, maar ook door kunst aan de wanden en andere toffe decoratie. Tegelijkertijd is de plek zo ingericht dat werknemers goed kunnen werken zonder afgeleid te worden. Werk jij regelmatig thuis en heb je daar weleens moeite mee? Met deze zes stylingtips voor je home office verhoog jij je productiviteit.

Ook slim: de overleg- en werkplekken in dit kantoor zijn veelal geplaatst bij een raam, zodat de werknemers zoveel mogelijk profiteren van het natuurlijke licht dat binnenkomt.

Zelfs de toiletten zijn creatief ingericht! Wil jij het kleinste kamertje in huis ook een frisse boost geven? We hebben een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet. De echte workaholics hoeven hier trouwens niet meer naar huis, aangezien het kantoor ook ‘gewoon’ een jaloersmakende douche heeft.

jpinc.co.za

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
De creatieve inrichting van dit kantoor is zó tof dat je nooit meer naar huis wilt
Sluiten