De combinatie van een klassiek en modern interieur met kleurrijke items

Strakke vormen en lijnen in combinatie met mooie oude elementen: dat is een klassiek modern interieur. Dit huis doet daar nog een schepje bovenop door overal kleurrijke items neer te zetten. We zien een koperen lamp gecombineerd met een gouden bar cart en klassieke sierlijsten worden afgewisseld met moderne kunst. Alles kan in dit interieur!

We beginnen de tour in de eetkamer en eindigen op het balkon. Scroll snel naar beneden en laat je inspireren!

eetkamer
eetkamer
Klassiek modern interieur
details interieur
bloemenvaas

Alle ruimtes in dit huis zijn prachtig, maar de eethoek stijgt er wat ons betreft wel bovenuit. De eettafel is omgeven door hemels witte muren met kunst. De bar cart stylede de bewoners met drank, maar ook met boeken en planten.

details interieur
modern en klassiek interieur
modern en klassiek huis
modern en klassiek huis
gallery wall

In de woonkamer is kleur toegevoegd door de bordeaux rode stoel en het opvallende blauwe vloerkleed. Samen met wat andere subtiele kleurtoevoegingen – zoals de bruine leren stoel en de lichtroze gordijnen – zorgt dit voor een warme look.

details interieur
gang
marmeren eettafel
details interieur
marmeren eettafel

De keuken is het perfecte voorbeeld van de combinatie van klassiek en modern in dit huis. Er zijn kleine kleurrijke tegeltjes gebruikt die goed zouden passen in een modern interieur. Daarentegen zijn de keukenkastjes juist weer heel klassiek!

details interieur
roze slaapkamer

>> Lees ook: waarom vintage bloemenbehang ook nu gewoon kan!

balkon

MEER LEZEN
De magische combinatie van klassiek en modern is één van onze favorieten. Check ook dit prachtige huis waar je een moderen architectuur met een klassiek design ziet terugkomen.

www.bjurfors.se

Reageer op artikel:
De combinatie van een klassiek en modern interieur met kleurrijke items
Sluiten