Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Design 20 februari 2016

De buitenkant van dit huis verklapt niet hoe het er vanbinnen uitziet

Het fantastische jaren ’50 interieur van dit huis in Toronto gaat het hele internet over. Hoe dat kan? Daar hoort een leuk verhaal bij! De 94-jarige eigenaresse heeft hier bijna haar hele leven gewoond en wilde het huis te koop zetten. Toen de makelaar langskwam om het huis te fotograferen en te taxeren viel zijn mond open van verbazing. Het oorspronkelijke interieur uit de jaren ’50 was nog volledig intact en zag eruit als nieuw!

De eigenaresse kon het huis – ondanks haar leeftijd – nog prima zelf onderhouden. In een interview zei ze dat ze het jaren geleden zelf heeft ingericht met haar drie favoriete kleuren: roze, paars en mintgroen. We snappen best als je nu heel nieuwsgierig bent geworden… dus scroll maar snel verder!

Als we de foto’s nog eens goed bekijken verbazen we ons sowieso over dit fantastische jaren ’50 interieur, maar ook over het feit dat alles er nog zo smetteloos en nieuw uitziet! De eigenaresse vertelde dat ze een grote voorliefde heeft voor interieur met pasteltinten en prints. Deze liefde komt voort uit haar carrière als naaister.

Bekijk ook: Super gaaf: oud ziekenhuis wordt omgetoverd tot kleurrijke gezinswoning

Naast het bijzondere interieur heeft het huis nog een geheimpje: de kelder. Deze ruimte doet ons erg denken aan een ouderwetse ‘Gentlemens Club’ met een bar vol goede whiskey, een tafel om aan te pokeren en een paar antieke asbakken voor de grote sigaren. Een te gek contrast met het zoete interieur van de andere kamers!

designyoutrust.com

Reageer op artikel:
De buitenkant van dit huis verklapt niet hoe het er vanbinnen uitziet
Sluiten