De buitenkant van dit huis in São Paulo is gemaakt van kokosnoten

De buitenkant is niet het enige wat opvallend is aan dit huis in São Paulo. Ook het interieur is alles behalve standaard. Daar domineert de kleur rood, waar de bewoners duidelijk dol op zijn. En geef ze eens ongelijk. Met rood geef je je interieur extra pit en waarom zou je het houden bij enkele objecten als je gewoon heel gek op de kleur rood bent en ook de muren of vloer helemaal rood kunt schilderen? Studio Campana, dat is opgezet door de gebroeders Campana, is verantwoordelijk voor het ontwerp van dit prachtige huis in São Paulo. Zij maakten het ontwerp voor een koppel dat houdt van design meubels en kleur, zolang het maar een strakke en moderne look heeft.

Wil je zelf ook meer kleur in je interieur brengen? Bekijk dan eens deze handige tips en dit artikel om tot de juiste kleurkeuze te komen.

De villa heeft een moderne uitstraling met strakke lijnen, maar door de buitenkant te bekleden met kokos past het toch goed in de natuur en cultuur van Brazilië.

De oranje-rode kleur – ‘Tangerine’ op de Pantone waaier – zorgt voor een goede binnenkomer! De hoogglans schuifdeur contrasteert te gek bij de houten vloer en de betonnen trap. Volgens ons het perfecte voorbeeld waarbij je kunt zien dat het combineren van materialen en verschillende kleuren je huis een persoonlijke en eigentijdse look geeft.

>> 6 manieren om de hal een persoonlijke touch te geven

Het hoogglans materiaal van de schuifdeur wordt ook op de vloer gebruikt. De strakke witte keuken vormt een mooi contrast naast de felle vloer. Zoals je op de foto goed kunt zien, ziet het materiaal er niet alleen strak en modern uit, maar zorgt het door de reflectie ook nog eens voor een ruimtelijke look.

>> Uit dit vrolijke appartement in Barcelona haal je al jouw kleurinspiratie

Vond je dit huis in São Paulo te gek? De Braziliaanse stad kent nog veel meer bijzondere huizen waar wij veel inspiratie vandaan halen. Bekijk daarom ook eens dit appartement van een kunstverzamelaar of deze te gekke eclectische loft.

www.architecturaldigest.com

Reageer op artikel:
De buitenkant van dit huis in São Paulo is gemaakt van kokosnoten
Sluiten