Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 17 feb 2020

De boog in dit huis vinden wij dus onwijs tof (en de landkaart ook!)

Geen groot budget of gewoon een klein compact huis? Dit huis laat je zien hoe je met weinig meubels en enkele opvallende accessoires en details toch een interessant en gezellig huis kan creëren.

Dit huis is een goede inspiratiebron wanneer je een schattig huis wil, maar met weinig middelen.

keuken met ronde tafel voor binnenkijken
Bron: Bolaget

Een lichte keuken

Oké, dit lijkt ons dus de perfecte keuken om een lekker zondags ontbijtje te eten. Het is simpel, rustig, maar met een heerlijk groot raam waardoor veel zonlicht naar binnen kan komen. Een goede start van je dag. De ronde tafel vinden wij erg schattig en de kleine hangplant geeft het hele geheel iets huiselijks.

Lees ook: 6 praktische tips om optimaal gebruik te maken van de ruimte in je kleine keuken

Boogconstructie in huis
Bron: Bolaget

Simpel, maar classy

Ons favoriete detail in dit huis is toch wel de boogconstructie in de gang. Het is een slimme manier om een grote ruimte te creëren, maar deze toch een beetje op te splitsen op een originele manier. Daarnaast geeft het dit simpele huis toch een classy uitstraling.

woonkamer met bank en schommelstoel
Bron: Bolaget

De woonkamer voelt als een knusse ruimte door de simpele combinatie van de houten vloer, de schattige planten hier en daar en leuke items zoals het kussentje en de deken op de bank. De witte schommelstoel is ook een heel leuk meubel. Daarnaast is het gebruik van het smalle bureau in een kleine kamer erg slim om ruimte te besparen.

woonkamer met schommelstoel en kaart van scandinavië

Hier en daar hangen er een aantal interessante dingen aan de muur, zoals de gigantische kaart van Scandinavië. Die ziet er vrij heftig uit in deze ruimte en is wel echt een bold move voor een huis met een simpel interieur. Maar hij matcht wel leuk met de kleur van de vloer en is daardoor toch niet helemaal een vreemde eend in de bijt.

Al met al bewijst dit huis maar weer dat je geen ingewikkelde fancy meubels nodig hebt voor een fijn huis.

Hier kun je nog meer inspirerende huizen bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De boog in dit huis vinden wij dus onwijs tof (en de landkaart ook!)
Sluiten