De basis van dit appartement is volledig zwart-wit, totdat het licht aangaat…

De basis van dit appartement in Moskou is op een aantal gekleurde meubels na bijna volledig zwart-wit. Totdat je de lichten aanzet. Dan verandert de kleur en sfeer namelijk in de hele ruimte. De studio achter het design wilde een monochrome basis en legde de focus op meubels en verlichting. Dat pakt wat ons betreft heel bijzonder uit!

Het interieur van dit appartement lag in handen van studio Geometrix Design. Aangezien het hun eigen woning is, konden ze volledig losgaan op de inrichting. In het appartement zie je op een subtiele manier vormen terug die zijn afgeleid van de naam van het designteam.

De woonkamer van het appartement is qua interieur vrij basic gehouden. Naast witte muren voegde de studio een lichte vloer toe en zwarte elementen zoals de schuifdeur die de keuken van de woonkamer scheidt. Qua meubels koos de studio daarentegen voor opvallende designobjecten in felle kleuren. De geometrische neonverlichting op de muur bestaat uit drie losse vormen die elk symbool staan voor een van de drie gezinsleden.

De spiegelconstructie in de woonkamer verbergt een kast. Een creatieve oplossing als vervanging voor een standaard inbouwkast of losstaande kast. Daarnaast is het in dit geval heel slim. Door de spiegels lijkt de vrij compacte ruimte namelijk groter! Benieuwd hoe je thuis een ruimte ook groter kunt laten voelen met behulp van spiegels? We geven je negen tips.

Een hoekje in de woonkamer is omgetoverd tot home office. Ook hier zie je de geometrische vormen tot in de kleinste details terug.

Achter de zwarte glanzende schuifdeur in de woonkamer zit de keuken. Deze is verdeeld in twee ‘zones’ door het gebruik van contrasterend zwart en wit.

Achter de zwarte deur die in het donkere deel van de keuken wegvalt, zitten de master bedroom, kinderkamer en badkamer. Ook in de slaapkamer zit een kast verstopt in een spiegelconstructie.

www.geometrix.ru

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
De basis van dit appartement is volledig zwart-wit, totdat het licht aangaat…
Sluiten