Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 9 feb 2017

Nét iets origineler dan de staande lamp: dit zijn de allermooiste wandlampen

Als extra sfeermaker en voor wat subtiel schemerlicht ‘s avonds kiezen mensen vaak voor de meest voor de hand liggende optie: een staande lamp. Niks mis mee, maar met een klein beetje meer moeite (lees: door één of twee gaatjes in de muur te boren), heb je een prachtige wandlamp aan de muur hangen. Toch nét iets origineler!

Om je te overtuigen en te inspireren hebben we de allermooiste interieurs met wandlampen voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

We beginnen met onze absolute favoriet: de Flos 265 Wandlamp. Helaas hangt er aan deze lamp ook een redelijk prijskaartje… Maar geen zorgen, wij hebben de allermooiste alternatieven voor deze geliefde wandlamp al voor je op een rijtje gezet.

>> Lees ook: gouden details in de woonkamer

Een wandlamp laat een kamer net iets ruimtelijker lijken dan een staande lamp. Doordat hij niet in verbinding staat met de grond, dragen wandlampen ook bij aan een wat meer ‘luchtige’ look in je interieur.

De mooiste wandlampen shop je volgens ons zonder twijfel bij House Doctor. Naast wandlampen vind je er ook prachtige tafellampen en hanglampen!

MEER LEZEN
Meer inspiratie op het gebied van lampen? Wij maakten onlangs een lijstje met onze favoriete lampen uit Scandinavische interieurs. Je checkt ‘m hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nét iets origineler dan de staande lamp: dit zijn de allermooiste wandlampen
Sluiten