De 5 leukste AliExpress interieurkoopjes die je deze week kunt scoren (in de sale!)

Onze favoriete online vriend AliExpress is jarig, en heeft op dit moment een mega sale. Dat zijn dus heel veel koopjes voor heel weinig geld! Kijk, daar houden we van. Tijd voor Roomed om de leukste interieurkoopjes met je te delen.

Dit vinden wij de leukste koopjes van de AliExpress sale:

Behang met baksteenpatroon

Niet gezegend met een prachtige bakstenen muur in je kamer? Geen probleem, want met dit behang met baksteenpatroon plak je de bakstenen zelf op de muur. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, grijs, zwart, lichtblauw en roze. Voor ieder wat wils dus! Voor elke 70 x 77 cm betaal je nu €4,79.

Vuurwerk LED gloeilamp

We zijn verliefd! Met deze LED gloeilamp heb je altijd een stukje vuurwerk in huis. De lamp heeft fitting E27, wat een gangbare maat is voor veel lampen. Hij is nu in de sale, dus vanaf €4,95 heb je ‘m al in huis.

Een LED-strip met WiFi verbinding

Geef je slaapkamer, woonkamer of keuken (of elke willekeurige andere ruimte) een extra dimensie met deze LED-strip. Hij is aangesloten op je WiFi, wat betekent dat je de kleur met je telefoon kan veranderen. Geen WiFi? Dan zit er ook een gewone afstandsbediening bij. Binnen twee seconden verander je de ambiance in de kamer, hoe tof. Je hebt er al een van 5 meter in huis voor €12,26.

RGB LED lamp

Wil je geen hele LED strip in je kamer, maar wél de kleur van de lamp kunnen regelen? Dan is dit nachtlampje iets voor jou. Het principe is hetzelfde: klik een kleur op de afstandsbediening aan, en je kamer verandert in die kleur. Nu voor maar €2,39.

Moderne lamp

Deze moderne lamp is ons favoriete koopje. Het lijkt toch net een dure designerlamp? We kunnen ons al helemaal voorstellen hoe prachtig deze lamp staat boven een grote eettafel. Overtuigd? Dit pareltje is al vanaf €30,31 te koop.

Reageer op artikel:
De 5 leukste AliExpress interieurkoopjes die je deze week kunt scoren (in de sale!)
Sluiten