admin
admin Decoratie 24 apr 2014

Creëer een industriële look met ijzerwaar

Naar de ijzerhandel ga je niet alleen als je een spijker nodig hebt of als je douchestang uit de muur is gekomen. Je vindt daar namelijk meer dan gereedschap. Zoals de basis voor de mooiste meubels, die ook nog eens makkelijk zelf te maken zijn. Wees eens creatief met pijpleidingen en creëer een industriële look in huis.

Van pijpleidingen en verbindingshoeken zijn prachtige kledingrekken te maken. Pak het simpel aan met vier buizen die je tegen de muur zet, of maak een constructie van meerdere buizen. In dit laatste geval kun je hoeken maken waardoor je kleding in verschillende posities in het rek kan hangen.

Bron: Apartment Therapy
Bron: Apartment Therapy

Je kunt ook een kast in elkaar zetten met pijpleidingen en verbindingshoeken. Bevestig de kast aan de muur of maak hem staand op de grond. Wanneer je geen plaats voor een kast hebt, kun je ook een plankje bevestigen met pijpleidingen aan de muur.

De poten van je tafel kun je ook vervangen door pijpleidingen. Zet hem op wieltjes of gewoon vast op de grond.

Bron: Etsy
Bron: Inspirations Quelle

Maar je hoeft niet meteen meubels te bouwen om een beetje van de ijzerwinkel in huis te halen. Je kunt van ijzerwaar ook waanzinnige accessoires maken. Zoals deze kandelaars.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Creëer een industriële look met ijzerwaar
Sluiten