Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 19 apr 2020

Onwijs tof: zomers behang van Creative Lab Amsterdam

Een tof heftig behang kan een statement maken in je interieur. Het staat interessant en bepaalt vaak veel van de sfeer. Creative Lab Amsterdam maakt zomerse en heftige prints voor wenskaarten, notitieblokjes en dus ook voor behang. Wij vonden deze prints onwijs tof, dus we laten onze favorieten graag zien.

De algemene sfeer van het behang van Creative Lab Amsterdam is tropisch en zomers. Jungle vibes zijn sowieso een grote trend en daar spelen deze prints goed op in. De prints zijn vrolijk, sfeervol en lekker druk. Leuk om een muurtje mee te behangen in een slaapkamer of woonkamer. Ook voor een kinderkamer is zo’n behang erg schattig.

Onze favoriete prints van Creative Lab Amsterdam

De behangetjes zijn redelijk heftig dus wij zouden persoonlijk niet alle muren ermee behangen, maar ieder zijn ding natuurlijk.

panter behang van creative lab amsterdam
BRo Creative Lab Amsterdam

Dit toffe behang vinden wij onwijs gaaf. Het is een tropische, redelijk rustige jungle scène met een trotse panter. Het groen van de palmbomen staat mooi in contrast met de rustige zandkleurige achtergrond.

een behang van creative lab amsterdam
Bron: Creative Lab Amsterdam

Kleurige kraanvogels en prachtige gele passiebloemen maken dit behang lekker vrolijk en interessant. Iedereen krijgt een zomers en blij gevoel bij het zien van dit printje. Het is druk, maar er zit ook een zekere harmonie in het behang dat het niet te bombastisch maakt.

gold fleece behang
Bron: Creative Lab Amsterdam

Ook dit roze behang met kleurige vlinders vinden we gaaf. Waarom? Voornamelijk omdat dit een ‘gold sand’ vliesbehang is. Het behang is gemaakt met een klein laagje gouden metallic dat zorgt voor subtiele elegante gouden elementen.

blauwe giraffen print
Bron: Creative Lab Amsterdam

Dit behang met blauwe giraffen heeft weer een heel ander kleurenschema dan de bovenstaande printen. De contrasterende kleuren blauw en rood maken dit printje interessant en tof om naar te kijken. De manier waarop de giraffen op het behang staan, geeft ook het gevoel dat ze in beweging zijn. Dat zorgt weer voor extra dynamiek.

Alle prints en behangetjes vindt je op de website van Creative Lab Amsterdam. Naast behang hebben ze ook nog leuke stationary en kaartjes.

Meer inspiratie voor op de muren?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onwijs tof: zomers behang van Creative Lab Amsterdam
Sluiten