Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 7 sep 2018

4 creatieve manieren om je accessoires neer te zetten

Ben je het ook zat dat al jouw accessoires in jouw interieur steeds op dezelfde plek staan? Maar weet je tegelijkertijd ook niet zo goed hoe je diezelfde accessoires op een originele, creatieve manier kunt neerzetten? Roomed to the rescue, wij delen 4 toffe ideeën die jij zo in je interieur kunt toepassen.

Laat ons vooral weten welke manier jouw favoriet is!

1. In een draadmand

Leg verschillende accessoires bij elkaar in een draadmand. Zo stel je jouw accessoires stijlvol tentoon, en wordt het geen rommeltje. Ook leuk om te combineren met planten en stukken boomschors, bijvoorbeeld.

2. Hang accessoires aan de muur – zoals een gallery wall

De standaard gallery wall kennen we wel: een paar mooie afbeeldingen of fotolijstjes met elkaar gecombineerd in één geheel. Maar waar je misschien nog niets over nagedacht had, is dat je accessoires ook in de vorm van een gallery aan de muur kunt hangen. Die mooie porseleinen bordjes combineren bijvoorbeeld prachtig met een paar rotan manden.

3. In een oude letterkast

Ken je die oude letterkasten die vroeger gebruikt werden om letters van oude drukmachines te bewaren en sorteren? Deze bakken met mini-vakjes kunnen hartstikke goed gebruikt worden om een verzamelijk tentoon te stellen. Persoonlijk gebruikte ik vroeger zo’n letterkast voor mijn collectie nagellak (want echt, dat waren er meer dan 200).

Letterkasten worden (bijna) niet meer gemaakt, maar met een beetje speurwerk kan je ze misschien in een kringloopwinkel of op internet nog op de kop tikken.

4. Opgestapeld

Boeken en tijdschriften hoeven niet altijd in een boekenkast bewaard te worden. Stapel ze op en gebruik ze als tafeltje! Je kunt het boekentafeltje nog extra stevig maken door er een oude riem omheen te binden. Dat geeft het nog een extra industriële touch ook.

Liggen de spullen eindelijk op de juiste plek? Top! Dan is er nog één belangrijke taak, namelijk opruimen. Een opgeruimd huis zorgt er altijd voor dat jouw mooie accessoires het beste tot zijn recht komen, en dat jouw gestylde huis er niet uitziet als een rommeltje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4 creatieve manieren om je accessoires neer te zetten
Sluiten