Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 2 jan 2020

We vinden de losse, creatieve vibe in dit huis heerlijk om naar te kijken

Soms komen we online een huis tegen dat meteen goed voelt. Een huis waarvan je denkt ‘ja, hier zo ik zou kunnen wonen’. Dit Scandinavische interieur is er zo eentje waarbij we direct dat gevoel kregen. In dit creatieve interieur worden niet alle regeltjes even nauw genomen, en wordt er behoorlijk buiten de lijntjes gekleurd. Kijk je mee?

Het interieur is alles behalve minimalistisch – het staat namelijk vól verschillende woonaccessoires. Je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen met kijken. Dat lijkt in eerste instantie misschien wat druk, maar stiekem vinden we die losse sfeer in dit creatieve interieur wel lekker.

creatief interieur in de woonkamer
Bron: Bolaget

Rond op rechthoekig

Van de decoraties op de eettafel leren we meteen al een belangrijke les: je kunt de vierkante vorm van een langwerpige eettafel heel gemakkelijk compenseren met een ronde vaas.

De takken van de lampionplant accentueren deze ronde vorm nog eens flink. Samen zorgen ze ervoor dat de vierkante vorm de ruimte niet domineert, en het geheel meer in balans is.

gallery wall in de woonkamer
Bron: Bolaget
creatief interieur in de woonkamer
Bron: Bolaget

De accessoires in de woonkamer hebben één ding gemeen: ze vallen allemaal in hetzelfde kleurenpalet. Dat zorgt ervoor dat de hele ruimte één groot geheel is – en dat is enorm prettig om naar te kijken.

Enne, doe ons ook zo’n prachtige open haard. De klassieke witte open haard met prachtige versiersels geeft de ruimte meteen een prettige klassieke uitstraling zonder het te overdrijven.

creatief interieur
Bron: Bolaget
creatief interieur met een home office
Bron: Bolaget

Een creatieve plek om te werken

Och, en kijk die creatieve home office op links eens. Zelfs met een mega writers block gokken we dat je hier binnen no time inspiratie opdoet om een prachtig verhaal te schrijven.

Daarnaast is er ook nog eens voldoende opbergruimte door de vele planken boven het bureau. Zo zie je maar weer: voor een home office in huis heb je echt niet veel ruimte nodig. Met een paar aanpassingen en creatieve oplossingen heb je maar een klein hoekje nodig!

Ook lezen: Waarom een home office in de gang helemaal niet zo’n gek idee is.

creatief interieur met een gallery wall
Bron: Bolaget
creatief interieur in de keuken
Bron: Bolaget

Via de gallery wall naar de keuken

Via een smalle deur in een indrukwekkend grote gallery wall komen we in de keuken. We hebben overigens nog nooit zo’n onsamenhangende gallery wall gezien, maar het werkt wél. Dat komt waarschijnlijk doordat de kleuren van de schilderijen over het algemeen goed bij elkaar passen.

In de keuken zelf zien we – uiteraard – ook weer veel accessoires die de keuken opfleuren. Verder is de keuken vrij simpel gehouden, waardoor onze aandacht meteen naar de ontbijtbar gaat. Goh, daar zouden wij toch ook graag elke ochtend een kop koffie en een yoghurt bowl met granola opeten. Om maar een voorbeeld te noemen.

Binnenkijken in andere appartementen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
We vinden de losse, creatieve vibe in dit huis heerlijk om naar te kijken
Sluiten