Weinig ruimte? Dit huis is ontzettend praktisch maar creatief ingericht

Dit appartement in Kopenhagen ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook nog eens praktisch én creatief ingericht. En dat is toch echt een gouden combinatie. Zeker als je klein woont, haal je vast inspiratie uit een van deze leuke oplossingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opbergsysteem onder de trap?

Aan kasten in ieder geval geen gebrek in dit huis!

Een open kast is weinig verhullend, maar daarmee wel een goede manier om je mooie items op te bergen, zonder dat je ze uit het oog verliest. Zet bijvoorbeeld je favoriete servies in de kast, of een aantal koffietafelboeken. Wil je liever jouw spullen uit het zicht? Dan ga je natuurlijk voor een kast met deurtjes of mandjes.

Hoe handig is dit opbergsysteem onder de trap? Doordat de deuren geen greepjes hebben, oogt het geheel strak.

Onze grote liefde van dit appartement: deze roze bank. Je maakt ‘m ook gemakkelijk zelf met pallets. Schilder het hout roze (of in elke andere kleur), decoreer het met zachte kussens en klaar is je custom-made bank. Ook leuk: een salontafel gemaakt van pallets.

Planten hoeven niet altijd in standaard potjes – maar wees eens creatief en ga voor wat anders; zoals een glas.

Een glijbaan in de slaapkamer; welk kind wil dat nou niet? Dit exemplaar kun je ook weer inklappen, waardoor je ruimte bespaart.

Break the rules! Een kunstwerk hoeft heus niet altijd netjes aan een haakje te hangen. Op de grond staan lijsten en prints ook erg leuk. Meer tips vind je hier.

LEES OOK DIT ALS JE KLEIN WOONT

www.yatzer.com