Renée Leeuw
Renée Leeuw Finds 22 januari 2015

Cool ontwerp van eigen bodem: tv-meubel en kast in één

Komt de naam Elsje Muller je bekend voor? Dat zou zomaar kunnen als je onze website al een tijdje volgt, want een tijd terug lieten wij zien hoe deze pas-afgestudeerde een tafel maakte, die je altijd perfect opdekt. Ondertussen is Elsje samen met Nikki Westenberg ENstudio begonnen en houden zij zich bezig met heel veel verschillende dingen op het gebied van architectuur en interieur.

Wij lichten in het bijzonder twee meubelstukken van ENstudio uit, maar Els en Nikki doen nog veel meer dan meubels maken. Zo houden zij zich onder andere bezig met het stofferen van meubels, maken van schilderijen en ontwerpen van interieurs en meubels.

Voor een klant kreeg ENstudio de opdracht om een dressoir en een tv-meubel te ontwerpen. Els en Nikki bedachten dat die twee opdrachten ook gemakkelijk in één gestopt kunnen worden. Het resultaat? Een tv-dressoir (zie afbeelding hierboven).

Daarnaast ontwierpen Els en Nikki ook een apart dressoir voor de kinderen van de opdrachtgever. Beide meubelstukken zijn een tikkeltje mid-century modern qua stijl vanwege het hout en de hoge poten. Een gave verrijking voor je interieur met een retro-gevoel!

Het tv-dressoir kost €2250,- en de kast €1250,-. De meubels worden naar wens van de klant gemaakt waardoor het design kan afwijken in kleur en afmeting. Bestellen kan door te mailen naar [email protected]

Reageer op artikel:
Cool ontwerp van eigen bodem: tv-meubel en kast in één
Sluiten