Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan vooral contact met ons op. Let op: Roomed is een inspiratie platform en geen webshop. Voor vragen over producten op afbeeldingen, acties bij bepaalde winkels of andere vragen rondom het kopen van items, kunnen we je helaas niet verder helpen.

Mailen

Heb je een andere vraag aan de redactie? Stuur ons een mailtje op [email protected]

Adres

Mediahuis
t.a.v. Roomed
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam

De redactie

Wil je weten wie er allemaal aan Roomed meewerken? In ons colofon vind je alle Roomed-redacteuren die je helpen om je van je huis een inspirerende plek te maken.

Over de uitgever

Roomed.nl is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander); digitale merken zoals Upcoming, Dumpert en Gaspedaal.

Daarnaast heeft Mediahuis merken en titels die zich richten op entertainment of e-commerce en bezit Mediahuis een indirect belang in puzzeluitgever Keesing. De missie van Mediahuis is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over Mediahuis ga naar www.mediahuis.nl.

Affiliate links

In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links. Het zijn links naar producten die we aanraden op het gebied van interieur.

Als er een affiliate link in een artikel staat, betekent dit dat je als lezer via deze link iets koopt op de betreffende website, Roomed een percentage van het aankoopbedrag krijgt.

Pushnotificaties uitzetten

Heb je je opgegeven voor pushnotificaties van Roomed en wil je die uitzetten? Dat doe je als volgt:

Pushnotificaties uitzetten op je computer

Klik rechtsboven op de drie puntjes. Kies vervolgens uit het menuutje voor ‘Instellingen/Settings’. Scroll naar beneden en klik op ‘Geavanceerd/Advanced’. Onder het kopje ‘Privacy en beveiliging/Privacy and Security’ kun je nu kiezen voor ‘Instellingen voor content/Content settings’. Kies vervolgens voor ‘Meldingen/Notifications’. Nu krijg je een lijst met alle websites te zien die notificaties mogen sturen. Je kunt op de drie puntjes naast een titel drukken om de website te verwijderen. In dit scherm kun je ook websites toevoegen, die je eerder hebt geblokkeerd.

Pushnotificaties uitzetten op je mobiel

Open je Chrome app, en druk op de drie puntjes rechtsboven. Kies vervolgens voor ‘Instellingen/Settings’. Klik daarna op ‘Site instellingen/Site settings’. Scroll naar beneden en druk op ‘Meldingen/Notifications’. Door op een website te drukken kun je nu de toestemming die je eerder hebt gegeven, wissen.