Contact

Vragen/opmerkingen voor de Roomed redactie

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan vooral contact met ons op. Maar let op: Roomed is een inspiratie platform en geen webshop. Voor vragen over producten op afbeeldingen, acties bij bepaalde winkels of andere vragen rondom het kopen van items, kunnen we je helaas niet verder helpen.

Heb je een andere vraag aan de redactie? Stuur ons een mailtje!

Wil je ons bezoeken of iets opsturen via de post?

Roomed
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam

Pushnotificaties

Heb je je opgegeven voor pushnotificaties van Roomed en wil je die uitzetten? Dat doe je als volgt:

Pushnotificaties uitzetten op je computer

Klik rechtsboven op de drie puntjes. Kies vervolgens uit het menuutje voor ‘Instellingen/Settings’. Scroll naar beneden en klik op ‘Geavanceerd/Advanced’. Onder het kopje ‘Privacy en beveiliging/Privacy and Security’ kun je nu kiezen voor ‘Instellingen voor content/Content settings’. Kies vervolgens voor ‘Meldingen/Notifications’. Nu krijg je een lijst met alle websites te zien die notificaties mogen sturen. Je kunt op de drie puntjes naast een titel drukken om de website te verwijderen. In dit scherm kun je ook websites toevoegen, die je eerder hebt geblokkeerd.

Pushnotificaties uitzetten op je mobiel

Open je Chrome app, en druk op de drie puntjes rechtsboven. Kies vervolgens voor ‘Instellingen/Settings’. Klik daarna op ‘Site instellingen/Site settings’. Scroll naar beneden en druk op ‘Meldingen/Notifications’. Door op een website te drukken kun je nu de toestemming die je eerder hebt gegeven, wissen.