Compacte studio waarbij de ruimte optimaal wordt gebruikt

Wanneer je woont in een compacte studio of een klein appartementje is de juiste indeling het aller-belangrijkste. Studio WOK maakte in deze compacte studio twee handige kastenwanden waarin een bed, een logeerbed én genoeg opbergruimte verstopt zitten. Wanneer alles is ingeklapt en opgeborgen, is het resultaat een ruime woonkamer met ruimte voor een eettafel en een bank.

De kastenwand zorgt óók voor een handige scheiding tussen de woon/slaapkamer en de keuken. Ideaal!

Door het bed overdag te verstoppen in de kast is het huis opeens een stuk ruimer! Bijkomend voordeel: het bed hoeft ook niet altijd netjes opgemaakt te worden..

Ook wanneer het bed is uitgeklapt is er nog genoeg ruimte vrij rond het bed. De kleine eettafel kan voor meerdere dingen gebruikt, bijvoorbeeld ook als fijne werkplek!

Ook in deze studio worden de accessoires geclusterd op een aantal verschillende plekken. Zo blijft de ruimte rustig en ruimtelijk. Bekijk ook eens deze compacte studio in Scandinavische stijl waarbij dezelfde truc wordt toegepast.

Ook rondom de voordeur is een handige kast gebouwd in hetzelfde plaatmateriaal als de tegenovergestelde wand. Dit zorgt voor eenheid in het huis, maar het is vooral erg handig! In de kast zit zelfs een logeerbed verstopt, dat tegelijkertijd ook als bank gebruikt kan worden.

Woon je zelf ook in een studio? Wij geven je vijf handige tips voor een fijn huisje mét een goede indeling!

Achter de ingebouwde wand zitten de badkamer en de keuken verstopt. Beide zijn geschilderd in een helder blauwe kleur, wat voor een leuk effect zorgt bij de open ingang. Alles in de badkamer en keuken zijn in dezelfde kleur geschilderd, behalve het sanitair en de keukenkasten. Zelfs het plafond en de vloer hebben deze kleur gekregen!

www.homedsgn.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Compacte studio waarbij de ruimte optimaal wordt gebruikt
Sluiten