Geert Remmelink
Geert Remmelink Trending 1 mei 2016

Deze uitschuifbare sauna is zo groot als een boekenkast

Een eigen sauna is best een luxe. Maar de meeste sauna’s voor thuis nemen redelijk wat ruimte in beslag en passen alleen in een grote villa óf in de tuin. Maar ja, niet iedereen heeft een tuin, right? Klafs, een bedrijf dat onder andere sauna’s bouwt, besloot daarom dat er een sauna moest komen voor kleinere woningen. Dus ontwierpen ze een uitschuifbare sauna in het formaat van een boekenkast. Je klapt de sauna in nog geen halve minuut uit zo staat er een volledig functionele sauna in je kamer.

Ben je gek op sauna’s? Dan moet je de grootste en mooiste sauna ter wereld zeker een keer met een bezoekje vereren!

Omdat de compacte sauna natuurlijk wel zo goed moest werken als een normale sauna, is er drie jaar hard gewerkt om een model te ontwikkelen. Het resultaat is een strak ontworpen sauna met de looks van een doorsnee kast. Met een diepte van zestig centimeter neemt de sauna maar weinig ruimte in. Wanneer je toe bent aan wat ontspanning, druk je op een knop, waarna in twintig seconden de sauna meer dan dubbel zo groot wordt. En dat allemaal zonder geluid te maken!

Als je de sauna uitgeschoven hebt kan je binnen eenvoudig een extra bankje creëren, waardoor er genoeg ruimte is om met twee personen te ontspannen. Heel fijn zijn de ingebouwde boxen met bluetooth, waardoor je ook nog kan genieten van je favoriete muziek. Je kunt de sauna bestellen in vijf verschillende kleuren en vier verschillende voorkanten, dus dikke kans dat hij qua looks goed in je interieur past. De prijs is helaas (nog) niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.designboom.com

Reageer op artikel:
Deze uitschuifbare sauna is zo groot als een boekenkast
Sluiten