Compact wonen met een klein budget? Dit appartement is een goed voorbeeld!

Spaans architectenbureu Egue y Seta wil met dit appartement bewijzen dat minimale vierkante meters en weinig budget je niet in de weg hoeven te staan bij het maken van jouw droomhuis. Dit appartement is gewoon te gek en wij zouden er zó intrekken! Je zou het niet zeggen, maar het gehele interieur bestaat uit spullen van Ikea. Compact wonen op zijn best!

Het appartement staat in het plaatsje A Coruña, in het noorden van Spanje, op loopafstand van het strand.

Vooral de keuken trekt onze aandacht. Hoe leuk is deze combinatie? Een houten werkblad, zwarte grepen en witte hoogglans kasten. De keuken wordt afgemaakt met een handig schoolbord (beschreven met het recept voor een heerlijke cocktail) en frisse metrotegels.

Kan jij ook niet kiezen in welke kleur je de muren moet schilderen? Kies voor een tweekleurige muur!

Oké, we geven toe dat het appartement ook wel geluk heeft met de architectuur. De stenen muren en tegelvloer zijn een goede toevoeging aan het interieur. Het geeft het interieur een heerlijk Spaans gevoel!

Ook in deze kamer zijn de muren in twee verschillende kleuren geschilderd. Het kleine trapje biedt toegang tot een gezellig nisje dat uitkijkt over de straten van het Spaanse stadje.

Lila en zalmroze: een fijne combinatie. Helemaal als het plafond ook meedoet!

curbed.com

Reageer op artikel:
Compact wonen met een klein budget? Dit appartement is een goed voorbeeld!
Sluiten