Compact appartement met een gezellig Scandinavisch interieur

Als je denkt aan een typisch Scandinavisch interieur, denk je waarschijnlijk meteen aan wit. Héél veel wit. En natuurlijk, de mensen uit het Hoge Noorden houden inderdaad erg van clean en basic (dat is ook de voornaamste reden waarom wij grote fans zijn), maar dit compacte appartement leert ons dat een Scandinavisch interieur ook juist heel gezellig kan zijn!

Het appartement is ingericht met veel planten, een zacht kleurenpalet en veel aaibare stofjes.

Het appartement is niet groot, maar wel handig ingericht. De slaapkamer wordt door de opening in de muur betrokken bij de woonkamer. De keuken en eettafel bevinden zich achter de bank. Wil je iets bijzonders maken van je verlichting? Maak dan, net als in dit huis, optimaal gebruik van de snoeren. Bekijk hier onze tips en voorbeelden!

De muren van het appartement zijn licht, maar niet spierwit. De muren zijn namelijk geschilderd in een witte tint waar een klein beetje grijs in zit. Ook dit zorgt voor de huiselijke sfeer.

Het grijs en wit wordt gecombineerd met een prachtige herringbone houten vloer. Bekijk dit moodboard voor nog veel meer prachtige interieurs met de mooiste houten vloeren.

Het bed past precies in de nis, en laat zelfs nog wat ruimte over voor het kledingrek. Zo’n rek is toch wel het beste alternatief voor de welbekende kleding-stoel!

>> 3 tips voor een stylish vervanger van ‘de kleding-stoel’ in de slaapkamer

Bekijk ook: Deze studio is dé inspiratiebron voor iedereen die klein woont

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Compact appartement met een gezellig Scandinavisch interieur
Sluiten