Compact appartement met de coolste (en slimste) home office ooit

Als je in een compact appartement woont, is het noodzakelijk om slim om te gaan met de ruimte die je hebt. De keuzes voor een goede indeling zijn soms best lastig. In dit Scandinavische appartement is heel slim omgegaan met de ruimte door het smalle gangetje tussen de slaapkamer en de woonkamer optimaal te benutten: hier vind je namelijk de coolste home office ever.

Bekijk voor meer inspiratie ook even dit artikel, waarin we je tips geven voor het creëren van een home office in een klein hoekje.

home office
home office
home office
home office

Het gehele huis heeft een monochroom kleurenpalet, met vooral heel veel wit! De woonkamer heeft maar één raam, maar door de witte muren, meubels en vloer wordt het licht gereflecteerd. Hierdoor is het toch een zonnige woonkamer. En zoals het een echt Scandinavisch huis betaamt, wordt het mede verwarmd door een ouderwetse houtkachel.

home office
home office

In de smalle gang van de woonkamer naar de slaapkamer is de home office gemaakt. Zo slim! Zo wordt de ruimte toch goed benut. Door het gangetje compleet matzwart te schilderen, krijgt de doorgang een prachtig contrast, dat goed past bij het monochrome interieur.

De opzet van de home office is vrij simpel. In het nisje tussen de twee deuren is een aantal planken opgehangen die dienst doen als opbergruimte en werkblad. Ben je benieuwd naar meer van dit soort slimme oplossingen? Bekijk dan even dit artikel.

home office
home office

Wanneer de deur open staat, wordt de zwarte home office ook onderdeel van het interieur van de slaapkamer.

home office
home office

Ook de woonkamer is heerlijk licht en de zwarte stoel en accessoires zorgen toch voor wat contrast in het compleet witte interieur.

>> Scandinavisch design op z’n best: een heerlijk zwart-wit interieur

home office

Naast de keuken en de badkamer heeft het huis nog een extra kamer, die wordt gebruikt als logeerkamer met een stylish daybed.

Ben je benieuwd naar meer fijne appartementen met een handige home office? Check dan ook even deze binnenkijkers:

www.alvhemmakleri.se

Reageer op artikel:
Compact appartement met de coolste (en slimste) home office ooit
Sluiten