Compact appartement in Berlijn met een Scandinavisch interieur

Dit appartement in Berlijn is helemaal ingericht volgens de Scandinavische standaarden waar wij zo van houden. Het appartement is gevuld met moderne meubels, een rustig kleurenpalet en veel planten. Vooral de werkplek heeft meteen onze aandacht, deze is namelijk helemaal betimmerd houten plaatmateriaal en is fijne knusse ruimte tussen al het lichte Scandinavische design.

We denken dat dit appartement in Berlijn genoeg inspiratie biedt als het gaat om slimme oplossingen in een kleine ruimte!

De woonkamer is vrij rustig gehouden qua kleur, maar de accessoires maken de woonkamer tot een levendig geheel. Door te kiezen voor kleinere meubels en een modulaire bank kan de opstelling heel makkelijk veranderd worden.

Tegenover de bank staat een uitnodigende stoel met bijpassende poef. De grote zitkussens kunnen bij de woonkamer worden betrokken wanneer er behoefte is aan meer zitplek. Om de woonkamer net wat ‘warmer’ te maken zijn er twee verschillende vloerkleden met elkaar gecombineerd. Ben jij ook op zoek naar een fijn vloerkleed? Check dan even deze handige infographic om te kunnen bepalen waar het vloerkleed moet liggen. Plaats bepaald? Dan hoef je alleen nog maar deze tips mee te nemen in jouw keuze voor het beste vloerkleed voor jouw interieur.

De nis in het appartement is omgebouwd tot werkplek. De muren zijn betimmerd met OSB-plaatmateriaal. Het donkere tapijt maakt de werkplek helemaal af en vormt het tot een knus geheel. Super handig: door het ‘dubbele plafond’ is er ook meteen meer opbergruimte!

Voor deze werkplek maakten wij een shop the look. Bekijk ‘m hier!

De slaapkamer is niet groot, maar wel lekker knus! Het bed bestaat uit enkel een ledikant, maar door de toevoeging van een foto in een XXL lijst is er toch een soort hoofdbord gecreëerd. Een handige manier om je bed af en toe een geheel nieuwe look te geven! Bekijk de leukste varianten van zulke creatieve hoofdborden hier.

Ook bovenstaand appartement staat niet in Scandinavië, maar heeft wel het fijne Scandinavische gevoel door het lichte kleurenpalet en de vele goede accessoires. Bekijk hier alle beelden van dit prachtige appartement!

www.stadshem.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Compact appartement in Berlijn met een Scandinavisch interieur
Sluiten