Hannah Westra
Hannah Westra Badkamer 18 okt 2015

Come to the dark side… Douchen met griezel Darth Vader

Come to the dark side.. to have a shower. Dit zou zomaar de manier kunnen zijn hoe griezelfiguur Darth Vader je overhaalt zijn kant te kiezen in Star Wars. Brrr, durf jij het aan? Wij zijn er zelf nog niet helemaal over uit, maar geven toe dat deze douchekoppen met twee bekende Star Wars-figuren wel erg geniaal zijn!

Altijd al willen douchen in de tranen van Darth Vader? Dat kan nu dus! De douchekoppen van Oxygenics zijn in twee versies verkrijgbaar: één met het enge masker van Darth Vader en één in de vorm van good guy R2-D2. May the Force be with you..

Dit lijkt ons in ieder geval de ideale manier om je alvast voor te bereiden op de nieuwe Star Wars film die eind dit jaar uitkomt. Deze bijzondere douchekoppen zouden trouwens perfect passen in dit geniale real-life spaceship house!

Duurzaam douchen

Wil je zo’n stoere douchekop? Ze zijn te koop via Bed, Bath and Beyond. De Darth Vader variant kost omgerekend €27,82 en de R2-D2 douchekop kost €23,18. Beide douchekoppen hebben drie verschillende standen waarmee je ook nog eens water kunt besparen, lekker duurzaam dus! Er zijn trouwens nog veel meer manieren om water te besparen. Lees ze in dit artikel.

Meer inspiratie in huis uit de filmgeschiedenis? Dan vind je dit ook leuk:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.bedbathandbeyond.com

Reageer op artikel:
Come to the dark side… Douchen met griezel Darth Vader
Sluiten