Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 17 jan 2019

Mooie combi: poederroze en okergeel in één appartement

Sommige combinaties zijn een match made in heaven, ook als je in eerste instantie misschien dacht dat die kleuren niet zo goed matchen. Okergeel en poederroze zijn zo’n voorbeeld. Twee heel andere kleuren, die toch ineens erg mooi bij elkaar blijken te staan. Kijk maar naar de combinaties in dit appartement.

Poederroze voert de boventoon, maar dat wordt heel mooi afgewisseld met een frisse okergeel.

poederroze appartement
poederroze appartement

In de zoete woonkamer staat poederroze centraal. Natuurlijk komt dat door de zoete bank (afgemaakt met terracotta-kleurige kussens, mooi!), maar ook door het grote schilderij aan de muur. Door de neutrale muren en het vloerkleed wordt het plaatje niet te zoet. Een stoere touch wordt weer toegevoegd door de zwarte bank en de lamp van zwart staal.

poederroze appartement
poederroze appartement
poederroze appartement

Maar als we naar de eetkamer verplaatsen, komt okergeel ineens om de hoek kijken. Het is nog een subtiel detail te noemen, maar de doorzichtige vaas met gedroogde pampasgras pluimen. Gedroogde bloemen zijn een leuk alternatief voor een standaard bosje bloemen op tafel, en de bewoners van dit appartement weten dat maar al te goed!

Ook het lichte hout van de stoelen (dat tussen de grijze stof doorpiept) past goed bij de gedroogde takken. Deze zijn namelijk precies dezelfde kleur, waardoor ze goed met elkaar matchen.

poederroze appartement
poederroze appartement

De keuken van het appartement is simpel, maar groot. Er is onwijs veel werkruimte, wat het een fijne woonkeuken maakt. Naast een dubbele koelkast (heaven!) zijn de bovenste keukenkastjes greeploos, wat het extra makkelijk maakt om ze open te maken. Je hoeft er alleen maar even tegenaan te duwen.

poederroze appartement

Het appartement telt twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is onze favoriet, omdat er gekozen is voor een fel dekbedovertrek. Het okergeel springt er echt uit, vooral ook omdat de rest van de kamer er rustig gehouden is.

Wij zijn fan van het bankje aan het voeteneind van het bed. Dat is onwijs handig, want je kunt er allerlei spullen op kwijt. Boeken, een badjas en badslippers, maar ook een plant (mits je ‘s nachts stil ligt, een plant wil je natuurlijk niet omschoppen).

poederroze appartement
poederroze appartement

Slaapkamer numero 2 heeft juist meer die poederroze tinten van de woonkamer. Dit gecombineerd met een bijzondere rotan kast en nog meer gedroogde pluimen zorgt ervoor dat deze slaapkamer precies in het kleurenpalet van het huis past.

poederroze appartement
poederroze appartement

En dan nog even over de badkamer, want ook hier passen alle accessoires precies bij elkaar. Zelfs de tandenborstels zijn poederroze en okergeel. En hállo, die badmat willen wij ook!

Meer poederroze en okergeel in huis?

Bron: fantasticfrank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mooie combi: poederroze en okergeel in één appartement
Sluiten