Merve Ozturk
Merve Ozturk Binnenkijken 17 sep 2020

Wauw: in dit interieur is de perfecte combinatie van kleurrijke tegels te zien

Vorige week lieten we je de eerste beelden van de tegeltrends van 2021 zien. Deze kleurrijke tegeltrends wordt vooral gebruikt in het toilet of de badkamer, maar staat ook geweldig in de rest van jouw interieur. Hoewel de meeste mensen voor één kleur of motief gaan, staat een combinatie van verschillende kleurrijke tegels vaak ook prachtig.

In dit appartement is dé perfecte combinatie van kleurrijke tegels, originele details, klassieke meubels en moderne elementen te zien. Laten we snel een kijkje nemen.

Keuken met zwart/witte tegels
Bron: Bolaget
Keuken met zwart/witte tegels
Bron: Bolaget

Laten we beginnen met de zwart/witte tegels in de keuken. De tegels doen ons denken aan een huge dambord. Het moment dat je de keuken binnenloopt valt je oog er direct op en ‘t maakt gelijk een echte statement in het appartement.

Fun fact: zie je ook hoe het patroon van de vloer terugkomt bij het dienblad op het aanrecht? Dat noemen we nog eens aandacht voor details.

Eetruimte plafond
Bron: Bolaget

De vloer met zwart/witte tegels loopt door tot het eetgedeelte en wordt één geheel met de zwarte stoelen aan de eettafel met een wit ingebouwde bank tegen de muur.

We hadden het net al over originele details. In dit appartement houden ze van creativiteit, dat is zeker. De designs op het plafond zijn eigenlijk al adembenemend op zich. Toch is het gelukt om er een echte eyecatcher van te maken door er een LED-lamp in te plaatsen, héél vet.

Lees ook: Feeling creative? 5 manieren om zelf je eigen hanglamp te maken

Tegels in de keuken
Bron: Bolaget

We nemen een stapje terug. Achter de keuken is er nog een ruimte. De deur staat wijd open wat zorgt voor een mooi contrast in samenhang met de tegels in de keuken. De kleurrijke tegels aan het wand zijn weer geheel anders dan de rest van het appartement. Er is namelijk gebruikgemaakt van ruitvormige tegels in een witte en turquoise kleur.

> Dit zijn de 4 beste plekken voor opvallende tegels in je interieur

Behang eetruimte
Bron: Bolaget

Dat is nog niet alles. Dit appartement heeft ook nog eens prachtig gekleurd behang, waarop verschillende soorten bloemen in talrijke kleuren te zien zijn. De kaarsen en een vaas met een bloem er in die op tafel staan zorgen voor een gezellige sfeer.

Ondanks dat er veel verschillende motieven en kleuren zijn gebruikt, ziet dit appartement er totaal niet chaotisch uit. Sterker nog, dit is het levende bewijs dat een combinatie van kleurrijke tegels mooi kan staan in jouw interieur.

Meer lezen over (kleurrijke) tegels in huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wauw: in dit interieur is de perfecte combinatie van kleurrijke tegels te zien
Sluiten