Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Wooninspiratie 8 november 2016

Colorboost: boho chic met mostergeel en koraal

Kleuren kunnen je interieur maken of breken. Bij het uitzoeken van een nieuw interieur begin je vaak bij de kleuren op de muur. Niet gek, want kleur heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van de ruimte. Om je te inspireren stellen wij aan de hand van de mooiste interieur foto’s een handige kleurenkaart samen. Deze week: een boho look met mosterdgeel en koraalrood.

Yes, we love the boho look. Maar het is niet voor iedereen weggelegd, want de bohemian look kan vrij heftig zijn met veel prints en nog meer kleur. Maar gelukkig is er ook nog een tussenweg: boho chic. In deze Colorboost laten we je zien hoe je deze look kunt creëren.

De beste kleurencombinatie

Bij boho chic geef je je eigen draai aan de look. Combineer de bohemian stijl met een aantal chique items. Denk aan marmer, accessoires in goud of koper en leer. Ook qua kleur gaan we voor een stijlvol alternatief. Wij kozen mosterdgeel. Deze kleur heeft een authentieke en vintage look, maar wanneer de kleur gepaard gaat met luxe materialen – zoals bijvoorbeeld velours – krijgt de kleur een heel andere feeling. Het mosterdgeel combineerden we met koraal en veel wit. Een fijne combi!

Fotografie via Old and Brand New, Anders Bergstadt, Bolig Magasinet en Loom and Kiln

>> Colorboost: een bohemian look met groen, blauw en tangerine

Reageer op artikel:
Colorboost: boho chic met mostergeel en koraal
Sluiten