Colorboost: poeder roze met een stoere toevoeging

Kleuren kunnen je interieur maken of breken. Bij het uitzoeken van een nieuw interieur begin je vaak bij de kleuren op de muur. Niet gek, want kleur heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van de ruimte. Om je te inspireren stellen wij aan de hand van de mooiste interieur foto’s een handige kleurenkaart samen. Deze week: poeder roze met een contrast van kleur én materiaal

In dit artikel lieten we je al zien waarom wij vinden dat poeder roze het nieuwe beige is. Beige kan prachtig zijn, maar de valkuil van beige is dat het snel een tikkeltje saai oogt. Daarom doe je er goed aan om aan neutrale tinten altijd een fijn contrast toe te voegen – zoals we je lieten zien in deze colorboost. En precies daarom pleiten wij voor de kleur poeder roze, omdat je met deze zachte tint wél een neutraal interieur kunt creëren, maar het toch op een makkelijke manier een spannende look geeft.

Dat doe je door meerdere ton sur ton tinten te gebruiken en het roze te combineren met een zwaardere tegenhanger. Wij gingen voor donker grijs met een paarse ondertoon en dé metallic waar we geen genoeg van kunnen krijgen (mits subtiel gebruikt, natuurlijk): koper!

Beeld via IKEA, Olivia D, Weekday Carnival en Mundadaa

Reageer op artikel:
Colorboost: poeder roze met een stoere toevoeging
Sluiten